Micile modele cu chipuri de îngeri: 30 de imagini cu copii incredibil de frumoși

O fotografă multipremiată a început să facă portrete cu copii jucându-se cu cei doi fii ai săi. Acum are un portofoliu impresionant de imagini.

Giedre Gomes, în vârstă de 35 de ani, și-a găsit din joacă pasiunea pentru fotografie. În urmă cu șase ani, ea își poza cei doi băieți, Mario și Rocco, pentru a surprinde fiecare moment important din viața lor. Cu timpul, și-a perfecționat stilul și a făcut din fotografie o ocupație serioasă.

Giedre face și imagini cu familii și femei însărcinate, dar spune că portretele cu copii o reprezintă cel mai mult și o ajută să se bucure de ceea ce face. Iar aceștia n-o dezamăgesc niciodată - pe lângă frumusețea lor angelică, mulți dintre ei par să fie predestinați unei cariere de model.

"Copiii îmi plac cel mai mult.

Având doi acasă de crescut, știu cum să comunic cu ei, știu ce le place, știu cum să-i fac să râdă (aici nu sunt permise zâmbetele false!). Când sunt cu copii mici, mă consider un clovn. Dansez și cânt mult cu ei", a mărturisit Giedre Gomes.

În cei șase ani de când fotografiază copii, ea a ajuns să dețină un portofoliu impresionant, prezentat pe Instagram și pe Facebook. Își pozează micile modele în 99,99% afară, îndeosebi dimineața, pentru că atunci lumina naturală îi îmbunătățește cel mai mult imaginile.
Portretele sale au fost publicate în peste 100 de articole din toată lumea și admirate de milioane de oameni, multe dintre ele devenind virale.

Bored Panda a publicat 30 de imagini superbe cu copii incredibil de frumoși. Părinții lor sunt foarte norocoși!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod