Imaginile toamnei: Cea mai harnică gospodină își umple cămara

Vara s-a dus, iar toamna începe să-și aștearnă culorile pastelate, așa că o gospodină foarte vrednică își pregătește proviziile pentru iarnă.
Toată lumea își umple cămara cu bunătăți în această perioadă și asta face și această veveriță simpatică pe care fotograful Craig Doogan a urmărit-o, vreme de trei săptămâni, cu atenție și multă răbdare, în timp ce își umplea "căruciorul de supermarket" cu nuci.

Fotograful în vârstă de 38 de ani a planificat totul pentru această ședință foto superbă. El a lăsat căruțul în miniatură plin cu nuci într-o zonă din pădure și în fiecare dimineață, după ce își ducea copiii la școală, pândea veverițele.
"Îi lăsam pe cei mici la școală și mergeam în pădure, unde am lăsat nuci într-un cărucior. Am folosit hrană diferită în fiecare zi pentru ca ele să nu găsească același luncru, inclusiv alune, semințe de floarea soarelui, struguri și bucățele de măr și de morcov", a povestit el pentru Daily Mail.

"Am tras câteva poze cu veverițele care atingeau coșul, dar mi-a luat ceva mai mult până am făcut una în care o veveriță împinge căruciorul. Am fost foarte mirat că am reușit să pozez asta"
, a explicat Craig.

Tată a doi copii, fotograful din orașul scoțian Dundee a făcut fotografia cu veverița care împinge căruciorul cu nuci în pădurea Templeton Woods, de la marginea orașului.

Ideea i-a venit când a văzut un cărucior mic într-un magazin și s-a gândit că dacă ar reuși să pozeze veverițele cu căruțul, ar ieși ceva amuzant.
Și nu s-a înșelat. "Fac multe fotografii, majoritatea peisaje, dar am decis să pozez și la scară miniaturală când am văzut căruciorul mic din magazin. Am știut imediat că asta vreau să fac", a mai spus autorul acestor imagini superbe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod