Beverly Hills 90210

Recomandarea Cinemagia: Beverly Hills 90210! Seria originală rămâne super-populară!

Un superserial care a acoperit acei ani care - în România - au fost primii de libertate după Revoluția din 1989.
Se spune tot mai des că 90’s are the new 80’s. Un deceniu cool, fabulos pentru seriale, decada în care actorii care prindeau roluri principale în cele mai de succes seriale au ajuns să obțină onorarii mai mari decât în filme. Un superserial care a acoperit acei ani care în România au fost primii de libertate după Revoluția din 1989 este Beverly Hills 90210, cel care a dat naștere unei francize de success în istoria televiziunii și care n-a fost niciodată întrecut de toate spin-off-urile ce i-au urmat, și nici de reboot-ul din 2019!

Brandon, la Cluj, într-un moment istoric pentru film


Starul ediției inaugurale a celui mai mare festival de film din România a fost Jason Priestley - Brandon din Beverly Hills 90210.
La TIFF #1 din 2002, popularitatea lui era una la cote înalte și prezența lui a purtat noroc festivalului. În carieră însă, Jason Priestley a avut mai multe ups and downs și n-a mai reușit să ajungă la nivelul rolului care l-a făcut în anii ’90 unul dintre idolii adolescenților din toată lumea. Și-a încercat mâna ca regizor, a jucat și teatru, a mai fost în atenția presi și fanilor și cu hobby-ul său pentru mașinile de curse (cine știe, probabil că îl admiră pe Paul Newman, cu care și aduce puțin și de la care poate a „furat” această pasiune pentru viteză și adrenalină).

Acum, Brandon și celelalte personaje din Beverly Hills 90210 sunt parte din povestea unui slot video de mare succes printre pasionații de jocuri online ca la aparate dar și printre fanii care vor să se bucure de filmele și serialele preferate în toate versiunile și în toate formele acestora.
Brandon (Jason Priestley), Kelly (Jennie Garth), Steve (Ian Ziering), David (Brian Austin Green), Donna (Tori Spelling),  sunt personaje alături de care am crescut noi sau… ups… alături de care, s-au maturizat părinții noștri! Ei sunt și simboluri plătitoare în jocul online Beverly Hills 90210, un slot video cu 243 combinații câștigătoare. Brandon plătește cel mai bine: multiplică de 50 de ori miza. Simbolul cel mai generos e logo-ul serialului. El înmulțește de 30 de ori miza și mai plusează la recompense și cu până la 25 rotiri gratuite, în care se pot obține noi câștiguri în funcție de simbolurile primite la fiecare învârtire a rolelor! Deschide cont la Superbet.ro și trăiește experiențe ca în filme!

Teme curajoase abordate


La momentul premierei și în primele lui sezoane, serialul a fost o revelație.
Și-a propus să fie moralizator dar a căutat să o facă într-un mod firesc. Povești inspirate din cazuri reale, Arcuri ale personajelor care s-au împletit și cu viața actorilor care le interpretau și teme dintre care multe au rămas în atenția noastră (rasismul, alcolismul, influența anturajului asupra unui tânăr în formare, armele aflate în posesia civililor și impactul lor negativ asupra societății, abuzul de droguri, bullying-ul etc). Un serial complex care a fascinat dar a și ajutat la nivel mondial o întreagă generație de fani să se maturizeze. Citește continuarea pe cinemagia.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod