Doi tineri s-au căsătorit la grădina zoo: Reacția ursului e genială

Un cuplu care s-a căsătorit la o grădină zoologică s-a ales cu niște poze de nuntă ieșite din comun. Imaginile stârnesc hohote de râs în toată lumea.
Doi tineri care și-au unit destinele la grădina zoo din Minnesota au rămas cu o amintire specială pentru toată viața. Imaginile surprinse de Chris and Kristy Photography au devenit virale, iar oamenii sunt fascinați de reacția unui urs din Rusia care se uita la cei doi tineri și părea că-i binecuvântează.

"Pozele au fost ideea fotografilor. Au spus că au fost foarte norocoși să reușească acest cadru, pentru că de obicei animalele sunt hrănite la ora la care noi am făcut ședința foto înainte de ceremonie.
Acest urs grizzly din Rusia a fost singurul suficient de drăguț să ne binecuvânteze"
, a povestit mirele.

Mireasa a explicat că grădina zoo din Minnesota este deținută de autorități și nu este una privată, care să funcționeze în scopul obținerii profitului, iar animalele sunt bine îngrijite. "Există grădini zoologice mai puțin prietenoase. Dar îmi place să cred că grădina din Minnesota nu-i printre ele, fiind una de stat și nu privată, de dragul profitului. Dacă nu greșesc, ei îndeplinesc și multe din funcțiile critice ale reabilitării ecosistemului și protejează specii amenințate cu dispariția", a declarat ea.

Bored Panda notează că aceste imagini ar putea declanșa un nou curent, al nunților la grădina zoo.
De altfel, nu-i prima oară când animalele asistă la o căsătorie, iar reacțiile lor sunt întotdeauna memorabile, așa cum arată și aceste imagini.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod