38 de imagini alb-negru transformate în fotografii color: Trecutul prinde viață!

Mario Unger este pasionat de fotografie și de editarea foto. Lucrează ca fotograf și artist digital, dar și ca muzician și susține show-uri pe scenă ca mentalist.

Unger trăiește în Austria, cu soția și cei doi copii și de ceva timp a început un proiect fotografic de amploare. Este pentru a doua oară când el trimite către platforma Bored Panda rezultatele muncii sale metodice, pe care a realizat-o cu pasiune și minuțiozitate: el prelucrează fotografiile istorice vechi, transformându-le din fotografii alb-negru în imagini color.
"Sunt foarte mândru de asta și vreau să vă arăt ultima serie de imagini color pe care am realizat-o", a scris acesta.

Grație talentului său și a răbdării cu care lucrează, imaginile pe care el le transformă capătă viață, aducând trecutul mai aproape de noi. Multe dintre lucrările lui, prezentate pe Instagram, pe Facebook și pe site-ul său, sunt imagini istorice, unele de la sfârșitul anilor 1800, care surprind personaje renumite sau evenimente care au schimbat lumea.
Adăugarea culorilor le transformă în opere de artă care ne schimbă mult perspectiva asupra trecutului și ne ajută să înțelegem mai bine istoria.
1 din 40

Pregătirea florilor de pimăvară pentru vânzare la piață, 1873

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod