Parodii cu „monoflit“: 20 de glume virale despre monolitul misterios

Monolitul misterios care apare și dispare în diverse locuri din SUA a generat un fenomen la fel de viral: glumele nemiloase ale internauților. Aceștia se întrec acum în parodii pe seama structurii metalice care pare că „se plimbă“ prin America.

Nimeni n-a scăpat de știrile cu monolitul misterios care a apărut ca din senin în deșertul din statul american Utah. Nici de cea despre "monolitul" din România. Ei bine, a picat și a treia știre pe această temă: un nou monolit misterios a apărut în zona oraşului californian Atascadero, la două săptămâni după ce o structură similară din metal a fost descoperită în deşertul din Utah, dispărută ulterior.

Ziarul local din orășelul Atascadero a anunțat că o coloană argintie a fost găsită pe muntele Pine, unde au venit zeci de excursionişti pentru a o vedea, relatează The Guardian.

"Obeliscul cu trei feţe pare a fi realizat din oţel inoxidabil, are 3 metri înălţime şi o lăţime de 45 de centimetri. Obiectul este sudat pe fiecare parte, cu nituri care leagă panourile laterale pentru a forma un cadru de oţel", scrie ziarul britanic.

Spre deosebire de structura găsită în Utah (foto), care era montată fix, monolitul din Atascadero pare instabil şi ar putea fi uşor de împins.

Obiectul din California nu este primul apărut după cel din Utah. La finalul săptămânii trecute, mai multe publicaţii au scris despre o structură similară descoperită în Neamţ, dar care ulterior a dispărut.

Monolitul care a răsărit peste noapte în vârful unui munte din California i-a convins pe internauții din toată lumea că avem de-a face cu un fenomen de amploare.

Iar asta a dus la o reacție în masă - tot mai mulți oameni au început să se distreze pe seama misterioaselor structuri care apar și dispar pe nevăzute.

Nu se știe ce intenții au cei care amplasează monoliții te miri unde, în schimb, internauții sunt dispuși să se amuze pe seama acestor monoliți. Oricât de serios o fi mesajul autorilor acestor acțiuni, cei care au se amuză pe seama lor au idei foarte originale pentru persiflarea monoliților. Iar cineva s-a remarcat chiar și cu un scurt filmuleț postat pe Twitter, de departe cea mai originală și mai haioasă parodie pe tema monoliților.

Bored Panda a publicat cele mai amuzante parodii pe seama monolitului care se plimbă prin America.
Iată ce le-a dat prin cap unora!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod