Niciodată nu-i prea târziu: A primit diploma de absolvire a liceului la 75 de ani după ce a fost nevoită să renunțe la școală

Eileen Delaney, o femeie în vârstă de 93 de ani din Centerville, statul american Virginia, a fost printre numeroșii oameni din generația sa care nu și-au terminat studiile. Din fericire, această situație s-a schimbat recent.

De ziua ei, la a 93-a aniversare, care a avut loc în urmă cu o săptămână, Eileen a avut parte de o surpriză mare - un cadou sub forma unei diplome de absolvire a liceului.

Astfel, la 93 de ani, Eileen Delaney a primit, în sfârșit, diploma emisă de Port Richmond High School din Staten Island, New York, liceul la care și-a început studiile și din care a fost nevoită să se retragă pentru a munci cu normă întreagă ca să-și poată plăti facturile, relatează People.

Eileen și-a pierdut mama când avea doar 12 ani.

După doi ani, tatăl ei s-a recăsătorit. Și-a găsit o slujbă la New York Telephone Company, iar curând acest job a început să-i placă. Ca să poată munci cu normă întreagă, a trebuit să renunțe la școală, dar a continuat să țină legătura cu colegii ei.

Peste ani și ani, fiica sa, Maureen, a decis să-i facă a 93-a aniversare și mai specială: a luat legătura cu toate rudele și cu prietenii de peste tot și i-a rugat să-i trimită mamei sale felicitări. Și când ai o mulțime de prieteni, plus șase copii, opt nepoți și cinci strănepoți, e clar că primești un munte de felicitări.

Au venit atâtea felicitări pe adresa lui Eileen, încât poștașul a început să se minuneze ce-i cu această avalanșă de expedieri.

Dar surprizele nu s-au oprit aici - era doar încălzirea. Una dintre nepoatele femeii a ținut legătura cu directorul de la Port Richmond High School, școala pe care Eileen a început-o cu 75 de ani în urmă și cu grupul colegilor acesteia. Ea a reușit să obțină emiterea unei diplome onorifice de absolvire în promoția 1945.

Evident, Eileen a fost uimită de această supriză. Niciodată nu și-a închipui că ar putea primi o diplomă de ziua ei, darămite în ziua în care împlinea 93 de ani! Trecuseră 75 de ani de când a abandonat școala, dar, iată, niciodată nu e prea târziu!

Citește și: Metoda eficientă prin care o instructoare de înot îi învață pe copii să supraviețuiască în apă

Pandemia a împiedicat "clanul" să o viziteze de ziua ei, însă familia a pus la cale o reuniune video cu ajutorul aplicației Zoom pentru a vedea reacția sărbătoritei.

"A fost un mod de a încheia fericit ceea ce a fost o parte dificilă a vieții ei", a explicat pentru People fiica femeii, Maureen.

Povestea a devenit virală pe internet, foarte multă lume fiind impresionată de această turnură frumoasă din viața bătrânei. Și așa s-a aflat că Eileen nu este singura care a primit o diplomă de absolvire la o vârstă atât de înaintată - Jane Pickett, care are tot 93 de ani, a primit și ea documentul mult râvnit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod