Cum să faci poze de efect: Trucurile simple pe care le folosește un fotograf

Imaginile perfecte, foarte creative, pe care le vezi pe internet nu sunt atât de greu de realizat cum pare la prima vedere. Un fotograf dezvăluie în imagini trucurile pe care le folosește pentru a obține cadre de efect.
Jordi Puig, un fotograf din Barcelona, nu-și ascunde secretele: el spune că vrea să facă fotografia accesibilă tuturor. Tânărul consideră că nu ai nevoie de echipament scump pentru a obține imagini captivante, ci doar de un pic de imaginație și de practică.

Încet, încet, descoperi ce anume te avantajează când lucrezi, la ce să fii atent și ce greșeli să eviți. Totul e să încerci și să cauți să fii creativ, iar dacă îți place să faci fotografii, este imposibil să nu progresezi, spune Puig.

Fotograful demonstrează pe Instagram cât de ușor poți face imagini de efect într-o serie de fotografii de tip înainte și după: pentru fiecare cadru reușit la care a lucrat, el a atașat și o imagine sau două care dezvăluie metoda de lucru, trucul cu care a reușit să obțină efectul special.
Și, dintr-o dată, magia lui capătă sens.

Bored Panda a publicat o serie de imagini superbe realizate de Jordi Puig și explicațiile, tot sub formă de fotografii, ale felului în care au fost obținute.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod