Cum arată un influencer care nu consumă deloc alimente procesate, zahăr și alcool: Care e vârsta lui reală

Edson Brandao arată cu 20 de ani mai tânăr, grație unui stil de viață despre care el spune că este 100% curat. Câți ani crezi că are?
I se întâmplă foarte des să fie luat cu 20 de ani mai tânăr. Foarte mulți oameni care nu-l cunosc cred că e cu 20 de ani mai tânăr - normal, a fost binecuvântat cu un aspect tineresc care poate induce pe oricine în eroare.

Un fel de Ronaldo


De fapt, Edson Brandao are... țineți-vă bine... 53 de ani. Exact, 53! Pare imposibil, dar așa e - și nici nu a făcut operații estetice! Este influencer, antrenor personal și scriitor. Obsedat de corpul său și de felul în care arată, el rivalizează cu Cristiano Ronaldo în această privință.

Brandao trăiește în Groningen, Olanda, și spune că urmează un stil de viață care îl ajută să se mențină tânăr. Pe lângă asta și atitudinea îl ajută să pară atât de tânăr - întotdeauna a avut încredere în el, iar acum spune că are mai multă energie decât oricând grație gândirii pozitive, a mișcării pe care o face în fiecare zi, a nutriției și a modului în care are grijă de corpul său.



Bărbatul spune că nu a făcut nicio operație estetică și își descrie corpul drept "templul" său.

El pune aspectul său incredibil de tânăr pe seama faptului că evită zahărul, alimentele procesate și prăjite, nu a fumat niciodată și nu s-a atins de droguri. Și bea doar apă minerală - cel puțin doi litri pe zi.

Arma secretă care îl face să arate mai tânăr


Gândirea pozitivă este arma lui secretă care îl ajută să arate ca la 20 de ani, relatează Daily Mail. El speră că împărtășindu-și secretele va inspira și alți oameni să facă o schimbare în stilul lor de viață. "Nu am făcut niciodată o operație estetică. Am reușit să-mi ating obiectivele într-un mod natural cu hrană biologică, fructe, legume și bând multă apă. Folosesc creme anti-îmbătrânire pentru piele pentru a-mi păstra aspectul tineresc", a declarat el.

"Îmi privesc corpul ca pe un templu în care trăiește sufletul meu.
De aceea, am grijă de darul prețios pe care mi l-a dat Dumnezeu. Nu-i nicio diferență între cum mă simt acum comparativ cu atunci când aveam 20 de ani, simt că am aceeași energie ca înainte. Să fiu sincer, mă simt mai bine ca înainte"
, a mărturisit Edson Brandao.

"Oamenii sunt mereu șocați când află că am 53 de ani. Toți cred că am 25. E fantastic să vezi cum oamenii sunt copleșiți de aspectul meu tânăr și că îi pot inspira să își schimbe stilul de viață dacă doresc", a adăugat el.

Ce mănâncă un "tânăr" de 53 de ani


Brandao a dezvăluit și în ce constă regimul lui alimentar: "Mănânc orice în mod moderat. Evit consumul de zahăr, hrană industrializată, snacksuri și produse prăjite. Nu beau sucuri pentru că nu sunt sănătoase. Și nu în ultimul rând, nu am fumat niciodată și n-am luat pastile toată viața mea."



"Ridic greutăți și fac exerciții cardio în fiecare zi ca să mă mențin în formă.

Puterea gândirii pozitive radiază o energie bună pentru minte și corp. Cred că îți dă motivația de a continua cu un stil de viață sănătos și te menține tânăr", a mai spus el.

Citește și: Ținuta potrivită pentru cei care muncesc de acasă. Nu mai cumpărați pantaloni și fuste!


Edson face mișcare șapte zile din șapte pentru a-și menține fizicul. Iar într-o zi normală consumă un smoothie de fructe, lapte de migdale cu cereale și clătite vegane făcute în casă la micul dejun, pește la grătar sau pui cu legume și orez brun la prânz, iar la cină - somon cu ciuperci, roșii și orez brun sau cartofi dulci.

Tânăr după 40 de ani


Pagina lui de Instagram, @edsonsecrets, atrage continuu admiratori, iar în prezent el scrie o carte, "Young After 40" ("Tânăr după 40 de ani"), în care își dezvăluie secretele care îl ajută să arate atât de bine și să fie fericit.

"Îmi place să inspir alți oameni, să le dau un mesaj pozitiv că poți să reușești orice în viață dacă chiar își dorești.
Eu sunt dovada că un om poate rămâne și se poate simți tânăr chiar dacă ești bătrân"
, a mai spus "tânărul" de 53 de ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ovi pe 30 Oct 2020, 00:23
    Bravo lui !

    Cu toate ca facand sport toata viata si accidentari (ambii genunchi cu operatii de ligamente si menisc iar cel stand mi-a scos cartilajul dar am facut 11 PRP-uri si 5 injectii de celule stem iar in dreptul 5 PRP si 3 stem cell) iar acum datorita acdestei probleme operatie de sold...nu am fumat niciodata, nu consum alcool, niciodata droguri si de 3 ani am renuntat la zahar procesat simt si eu diferenta fata de altii de varsta mea...cu 4 ani peste Brandao. Abia astept dupa operatie sa fac refacerea si sa ma apuc de sport din nou. La un moment dat faceam arte martiale full contact , sala sau exercitii de forta zilnic, alergare, fotbal, tenis . Se poate. Si da si barbatii trebuie sa foloseasca creme pentru hidratarea pielii. Alimentatia e f importanta, dar si genele de la parinti !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod