Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă: „Margo e în stare de ceea ce alte persoane nu sunt“

Culturistul Yuri Tolochko, din Kazahstan, s-a căsătorit cu Margo, păpușa sa gonflabilă, după o "relație" de doi ani.

Credeai că le-ai văzut pe toate pe lumea asta? Stai, nu coborî la prima, că mai sunt multe de povestit! Iată, de exemplu, cazul tipului care s-a însurat cu păpușa gonflabilă. E clar, încurcate rău sunt căile dragostei, dar unii o iau de-a dreptul pe ogor!

Nu e fake: Yuri Tolochko, un culturist din Kazahstan, s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă, pe care o cheamă Margo, la sfârșitul lunii noiembrie, după mai multe amânări provocate de pandemia de coronavirus. Mirele a purtat un smocking negru, cămașă albă cu papion și pantaloni negri și i-a spus un "DA" hotărât partenerei sale, Margo. Din păcate pentru Yuri, aleasa inimii sale nu i-a putut răspunde, din motive evidente, dar acest detaliu nu l-a împiedicat să o declare soția lui, în aplauzele nașilor și a invitaților.


Îmbrăcată într-o rochie albă din dantelă și cu un buchet de flori în brațe, Margot a participat, vrând-nevrând, la dansul mirilor, apoi cei doi au făcut o ședință foto care a devenit virală.

O "relație" înfloritoare


Yuri, care se declară pansexual, a postat mai multe imagini de la nuntă pe contul lui de Instagram. "S-a întâmplat. Va urma", a scris el.

Căsătoria celor doi este legală în Kazahstan. Nunțile pot fi organizate legal în această țară dacă cei doi parteneri, bărbat și femeie, au vârsta de peste 18 ani, scrie The Mirror.

Culturistul din Kazahstan s-a logodit în decembrie anul trecut cu păpușa lui și spune că "relația" lor a înflorit în timpul pandemiei de coronavirus.

Yuri se descrie pe Instagram drept un "maniac sexy" și postează periodic fotografii romantice din viața lui cu păpușa din plastic.



"Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Cu timpul și odată cu experiența, Margot și eu ne-am dat seama că e nevoie de mai mult decât un cuvânt pentru a purta o conversație. Partenerul tău merită cu siguranță tot ce e mai bun, dar trebuie să-și primească partea sa", scrie el într-una dintre postări.

Această poveste neobișnuită de dragoste a început într-un club de noapte, când Yuri a salvat-o pe Margot într-un moment în care era tratată necorespunzător de un alt proprietar.

Nunta plătită cu sânge


Pandemia i-a dat peste cap planurile de nuntă în martie. A doua încercare a ieșit prost - Yuri a fost atacat în timpul unui marș al persoanelor transgender din orașul Almaty și s-a ales cu nasul spart și mai multe contuzii.

Însă, până la urmă, el a reușit să organizeze ceromonia.

"Povestea noastră nu este doar despre sex", a declarat el pentru ziarul britanic Daily Star. "Îmi place să fiu torturat, pot să îndur multă durere. Îmi place și să domin. Margo e în stare de ceea ce alte persoane nu sunt", a spus Yuri despre viața lor sexuală.

Citește și: Parodii cu „monoflit“. 20 de glume virale despre monolitul misterios


Yuri Tolochko a dezvăluit anterior că a decis să îi ofere partenerei sale o operație estetică la începutul anului. "Când am prezentat întregii lumi fotografia ei, am primit multe critici, iar ea a început să dezvolte un complex, așa că am decis amândoi să facă o operație estetică", a povestit el.

"S-a schimbat mult.

La început, a fost greu de acceptat, dar m-am obișnuit mai târziu. A fost o clinică adevărată, cu doctori adevărați", a mai spus Tolochko.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod