24 de imagini care arată legătura genetică dintre bunici și nepoți

Uneori, moștenirea genetică a bunicilor se transmite direct nepoților. Iată cât de mult seamănă două generații îndepărtate!
Bunicii sunt oamenii extraordinari din viața noastră. Mereu cred că ne e foame și că suntem prea slabi și trebuie neapărat să ne îngrășăm, că altfel "ne ia vântul pe sus". Au prins vremuri grele și au văzut lucruri pe care noi nu le mai vedem, știu o mulțime de povești și de întâmplări și pot face lucruri pe care noi nu știm sau ne-am dezobișnuit să le facem.

Amintirile lor ajung departe, înapoi în timp, pe vremuri când nici părinții noștri nu existau și au trăit schimbări imense, dar ei au rămas la fel - simpli și buni, grijulii cu urmașii lor.
Iar de multe ori, trăsăturile lor sar peste o generație și prin contur pe chipurile nepoților. Fotografiile din albumele de familie surprind asemănările incredibile dintre două generații separate de câteva decenii.

Bright Side a publicat o serie de imagini trimise de cititori, în care bunicii și nepoții fotografiați la aceeași vârstă par gemeni. Este dovada clară a puterii genelor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod