20 de oameni care s-au schimbat în bine: Transformarea lor e incredibilă

Oamenii se schimbă cu timpul. Unii chiar foarte mult, de nici nu-i mai recunoști!

Copiii cresc repede, iar schimbarea prin care trec este adesea un proces uimitor. Mulți au complexe de ordin fizic în copilărie sau în adolescență, dar vestea bună e că după câțiva ani trăsăturile se modifică mult, iar unii se transformă, ca în basme, în tineri frumoși care nu mai nicio legătură cu cei care erau în trecut.

"Ugly Duckling" ("Rățuștele urâte"), un grup de pe rețeaua de socializare Reddit, dedicat tranformărilor fizice ieșite din comun, are numeroase dovezi că frumusețea vine cu timpul.

Tineri care se simțeau sau erau considerați urâți au căpătat alt look de-a lungul anilor.

Desigur, de cele mai multe ori schimbarea necesită și efort - nu doar de stil. E vorba de disciplină, de mișcare fizică și de mentalitate, arată speakerul motivațional și fostul sportiv paralimpic american Josh Sundquist. Cea mai bună rutină de mișcare este cea cu care te simți cel mai bine zi de zi, a explicat el pentru Bored Panda.

Perseverența este vitală, subliniază acesta. Josh, care și-a pierdut un picior în copilărie, spune că trebuie să ne găsim echilibrul perfect între efort și odihnă.

Cu 118.000 de membri, comunitatea "Ugly Duckling" a adunat o mulțime de dovezi că aspectul fizic poate fi îmbunătățit, chiar schimbat total, odată cu trecerea timpului.
"Voi toți de aici, băieți și fete, vă puteți transforma în fluturi", este mesajul grupului de Reddit.

Bored Panda arată transformările incredibile ale unor tineri care cândva erau considerați urâți. Iată cât de bine arată acum!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod