20 de imagini din albumele de familie care ar arăta perfect pe coperta oricărei reviste

Chiar și azi, după atâția ani, aceste fotografii sunt atât de reușite, încât ar putea fi publicate pe coperta oricărei reviste!
Fotografiile vechi ne trezesc amintiri pe care le credeam uitate. Ele sunt legătura cu oameni și fapte din trecut și conțin un fragment de viață pe care fie nu l-am trăit dar avem șansa de a-l vedea, fie face parte din trecutul nostru și avem ocazia să-l retrăim de fiecare dată când deschidem albumul foto.

Este fascinant câtă putere au pozele vechi de a ne stârni emoții. Iar printre cele mai dragi amintiri sunt cele cu părinții și bunicii noștri, pentru că ni-i arată așa cum erau cu ani în urmă, mai tineri, atât de frumoși, mai puternici.

Bright Side a făcut o selecție a unor fotografii cu părinți și bunici atât de reușite, încât par făcute pentru a fi publicate pe coperta unei reviste glossy. Iată cât de fotogenici erau!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod