15 femei frumoase care provin din rase amestecate

Amestecul raselor creează rezultate neașteptate. Aceste femei frumoase au rădăcini multirasiale.
După ce au colectat și analizat 1.205 de imagini ale unor chipuri de oameni cu origini multirasiale, autorii unui studiu au observat ceva interesant: portretele acestor persoane erau percepute ca fiind mai atractive.

În plus, cercetărorii au mai descoperit că aspectul fizic creat de amestecarea raselor oferă mai multe șanse de succes în viață: cu cât e mai diversă zestrea genetică, cu atât mai multe posibilități de a se descurca și de a supraviețui are posesorul acesteia. Prin urmare, norocosul posesor al acestor gene este un candidat mai bun la o relație și la reproducere, întrucât alegerea unui partener are loc, în mare măsură, la nivelul subconștientului, fiind și rezultatul instinctului, scrie Bright Side.

Amestecul raselor creează rezultate minunate.
Iată 15 femei superbe care poartă genele mai multor rase!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alin Cristea pe 8 Mar 2021, 09:28
    Nu exista rase!

    Marius Turda (17.02.2020): ‘Rase’ umane nu există. Putem vorbi de o singură ‘rasă’ umană, adică omenirea, care cuprinde toate varietăţile umane posibile. Gruparea oamenilor în ‘rase’ diferite, unele superioare şi altele inferioare, este creaţia oamenilor de ştiinţă (de toate nuanţele, de la antropologi şi biologi, până la lingviști şi filozofi). https://adevarul.ro/news/societate/nu-exista-rase-1_5e4aa97c5163ec42712d0eed/index.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod