10 filme cu scene fierbinţi, în care actorii chiar au avut relații intime în faţa camerei de filmat

Atitudinea faţă de sex în cinematografie este nedreaptă. Poţi umple un ecran cu sânge şi cadavre, însă un act sexual explicit cauzează controverse şi critici grave. Cumva, actul sexual natural e mai rău sau mai periculos decât violenţa, prin urmare alungat din filme.
Dacă înotăm împotriva curentului, spre cinema de artă și filme străine – găsim numeroase exemple de sex real, efectiv pe ecran, nesimulat. Există zeci de exemple de sex nesimulat în cinema și iată 10 dintre cele mai faimoase (sau infame) exemple, via Whatculture.com.


Antichrist (2009), regia Lars Von Trier (foto deschidere)

Scene reale de sex, dar executate de dubluri, au fost şi în filmul lui Lars Von Trier, în care Charlotte Gainsbourg şi Willem Dafoe filmează un cuplu ce alunecă încet-încet pe panta nebuniei şi a autodistrugerii. Von Trier formează în relanti şi de foarte aproape momentul copulaţiei.


L'inconnu du lac (2013)

Un impresionant thriller, filmul lui Alain Guiraudie s-a bucurat de critici entuziaste la lansarea sa în 2013, fiind proiectat în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes, unde a câştigat premiul independent Queer Palm pentru cel mai bun film cu tematică LGBT. 

Filmul se referă la „partea gay” a unui loc de croazieră populară pentru homosexuali, pe un lac însorit, strălucitor. Un fel de noir în stilul lui François Ozon (se simt rezonanţe şi influenţe din „Piscina” acestuia), filmul lui Guiraudie este explicit și plin de nuditate, deși pentru sexul nesimulat şi extrem de graphic s-au folosit dubluri ale actorilor. Cu toate acestea, este una dintre cele mai bune filme erotice din ultimii ani, un thriller carnal care arată cât de departe a ajuns cinematogafia gay.
5 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod