Crazy Daisy, fetița de 3 ani care a cucerit lumea „prostindu-se“ la telefon - VIDEO

O fetiță din Irlanda face senzație cu talentul său de actriță. Ea a fost filmată în timp ce se prefăcea că vorbește la telefon cu cineva, râzând și gesticulând într-un mod incredibil.

O înregistrare video postată pe Instagram a făcut-o celebră în întreaga lume pe Daisy Healy, o fetiță în vârstă de numai trei ani din Dublin. Ea are deja propriul canal YouTube, intitulat sugestiv Crazy Daisy, iar admiratorii nu contenesc să o laude pentru talentul său actoricesc.

Daisy a fost filmată în camera unui hotel de tatăl ei, Alan, iar înregistrarea a devenit virală, având peste 45.000 de vizualizări în decurs de o săptămână, relatează Daily Mail. Imaginile o arată pe Daisy vorbind cu prietena sa imaginară, bunica ei.

Pe lângă gesturile sale foarte amuazante, imitate din comportamentul adulților, micuța uimește cu imaginația ei, cu felul în care dialoghează și râde, ca și cum ar vorbi cu cineva.

Probabil că filmarea ar fi fost amuzantă chiar dacă ea discuta cu un interlocutor, dar faptul că toată scena este creația sa este remarcabil, iar Daisy pare născută să devină actriță.

"Mi-e foame tare și mi-a fost și sete. Tata se ține de făcut poze și e foarte rău. Eu îi zic să nu-mi mai facă...

Iar el o ține așa: <<Nu-ți fac, nu-ți fac>>", îi spune ea persoanei imaginare cu care se preface că vorbește, gesticulând amuzant.

"Știi unde mă duc? Mă duc în parc. Încerc să mă descurc cu asta sau poatre nu, fiindcă tati face poze", continuă ea pe același ton. În sfârșit, se aduce și vocea tatălui, care o întreabă dacă e gata să meargă, iar ea îi explică prietenei sale imaginare: "Gata, mergem!", înainte să închidă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod