Cel mai frumos brad de Crăciun: Instalația luminoasă are 5 kilometri lungime

Ca în fiecare an, capitala Lituaniei se mândrește cu bradul de Crăciun. Și în această iarnă bradul din Vilnius e admirat în întreaga lume.

Vilnius ne surprinde din nou cu bradul de Crăciun. În fiecare an, pe 1 decembrie, aprinderea instalației luminoase marchează debutul sărbătorilor de iarnă în capitala Lituaniei, iar bradul amplasat în piața centrală e din nou vedetă internațională.

Bradul reprezintă nu doar o bucurie pentru locuitorii din Vilnius, ci și un excelent mod de promovare turistică a capitalei Lituaniei în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cu o înălțime de 27 de metri, construcția din metal are 6.000 de ramuri și o instalație electrică cu o lungime de 5 kilometri care luminează feeric după lăsarea întunericuului.

Privit de sus, bradul se află în mijlocul unei instalații stradale care evocă un ceas imens.

Constructorii bradului s-au inspirat din desginul uneia dintre cele mai reprezentative clădiri din Vilnius, turnul catedralei aflate chiar lângă bradul de Crăciun, o construcție cu o vechime de 345 de ani, mai mare decât cea a celebrului Big Ben din Londra, relatează Bored Panda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod