Casa de buzunar: Se montează în câteva secunde! - FOTO

Dacă locuinţa ţi se pare prea mică, vei aprecia altfel spaţiul când vei vedea această căsuţă pliabilă care încape în buzunar şi se instalează foarte uşor.
Nu trebuie să te speteşti construind-o, deci n-ai nevoie de materiale, de un proiect şi de o echipă de muncitori, nici de asigurare obligatorie de locuinţă. Tot ce-ţi trebuie este un buzunar liber în care să intre acest acoperiş nemaipomenit - acesta te urmează oriunde te-ai duce, protejându-te de ploaie, frig şi caniculă.

The Basic Home este creaţia designerului basc Martin Azua, care lucrează în Barcelona. Este făcută dintr-un material inteligent care menţine căldura în perioadele cu temperaturi scăzute iar vara te apără de caniculă păstrând interiorul răcoros.
Tot ce trebuie să faci este să agiţi materialul care atunci când e împăturit încape în buzunar; acesta se va umfla singur şi va lua forma unui cub, asemănător cu un cort.

După cum scrie Martin pe site-ul lui, cubul este ideal pentru cei aflaţi pe drum, fără să fie nevoie de alte materiale pentru instalarea sa. "Ai tot fără să ai nimic. Basic Home nu este un produs, ci mai degrabă un concept redus la maximum", îşi descrie foarte simplu designerul invenţia.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod