Când timpul poate să aibă răbdare: 15 oameni care arată fantastic la vârsta lor

Studiile confirmă că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, o relație fericită are un impact mai mare asupra sănătății noastre decât genele pe care le moștenim, notează Bright Side. Cei care sunt mai mulțumiți de viața lor tind să fie mai în formă când ajung la 70-80 de ani.

Speranța de viață tinde să crească, iar unele persoane parcă reușesc să țină timpul pe loc, ascunzându-și atât de bine vârsta, încât nu știi câți ani au - sunt oameni care trăiesc bine, se bucură de viață, arată minunat și se simt mai tineri cu 20 de ani sau chiar mai mult și când vei vedea cum arată, vei înțelege că este posibil.

Bright Side prezintă 15 oameni care arată uluitor la vârsta lor.
Într-o lume în care operațiile estetice sunt la modă, ei ne demonstrează că, la 60 sau la peste 100 de ani, poți să faci timpul să-ți fie prieten dacă îți îngrijești trupul și mintea și te bucuri din plin de viață.
1 din 16

Tatiana Nekludova, 61 de ani

O femeie minunată, mamă a doi copii și bunica a trei nepoți, Tatiana a fost inginer, dar după ce a împlinit 60 de ani, viața i s-a schimbat: ea a primit invitația de a juca într-un film și a susținut primele audiții ca model. Acum lucrează în modelling și este o sursă de inspirație pentru multe femei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod