Săraci și frumoși: 27 de oameni obișnuiți din India cu chipuri expresive

Greutățile vieții de zi cu zi nu șterg frumusețea de pe chipurile oamenilor simpli din India. O fotografă le-a surprins privirile incredibil de expresive.
Fotografa poloneză Magdalena Bagrianow a străbătut India pentru a întâlni oameni din medii diferite și pentru a înțelege că, de fapt, oamenii sunt diferiți, dar în același timp se aseamănă mult, dincolo de granițe și de orizonturi. Ea a plecat din Marea Britanie, unde s-a stabilit, și a călătorit în India, făcând portretele localnicilor pe care i-a întâlnit, iar chipurile lor incredibil de expresive au impulsionat-o să-și continue proiectul.

Multe dintre imagini au fost realizate în mediul din care fac parte acești oameni, ceea ce le conferă o notă în plus de autenticitat.


Deși populația Indiei înregistrază o scădere de la începutul anilor '90, această țară ocupă în continuare locul doi în topul statelor cu cei mai mulți locuitori, după China, relatează Bored Panda. Cei 1,3 miliarde de oameni care trăiesc în India reprezintă 17,5% din totalul populației globului, iar densitatea mare generează trăsături fizice superbe, pe care Magdalena Bagrianow le-a surprins în fotografiile pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram. Frumusețea Indiei se vede și în expresiile fantastice ale chipurilor acestor oameni obișnuiți.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod