Rulota de lux, casa de vis pe care o iei cu tine - FOTO

O companie din Santa Barbara, California, specializată în producția de rulote, a lansat prima casă mobilă premium din lume. Pe scurt, Living Vehicle 2021.
Construită dintr-un înveliș rezistent și ușor din aluminiu, prevăzut cu multe ferestre care permit pătrunderea în interior a luminii naturale, rulota de lux are numeroase dotări de top și este mai mult decât o simplă rulotă - e o adevărată vilă pe roți, astfel că locuitul în asemenea condiții nu este doar posibil, ci chiar o plăcere. Marele avantaj pe care îl oferă Living Vehicle este că te bucuri de un standard premium în timp ce călătorești oriunde.

Bucătăria open este echipată cu toată aparatura de care ai nevoie, în timp ce dormitorul are un pat dublu care în timpul zilei se transformă în birou.

Un living spațios îți oferă suficient loc pentru a te relaxa, iar baia are, de asemenea, toate dotările necesare.

Ceea ce impresionează și mai mult este sistemul de alimentare cu energie constând în două invertoare de 8kW și o ieșire de 16.000 de wați care poate stoca 9.000 de wați-oră de energie și 1.320 de wați de energie solară.

Prețul rulotei începe de la 230.000 de dolari, în funcție de configurația selectată de fiecare client.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod