Odiseea unui cuplu care a străbătut 7 țări de pe 3 continente cu bicicleta: Fotografiile uimitoare pe care le-au făcut

Pentru cei mai mulți dintre noi, bicicleta este un mijloc de deplasare pe distanțe relativ scurte, de acasă la serviciu sau la o plimbare prin parc. Dar mai există o opțiune pentru un obiectiv îndrăzneț - să pedalezi pentru a vedea lumea și a-ți schimba viața. Asta au făcut Tristan Bogaard și Belen Castello.

Cei doi tineri și-au petrecut trei ani din viață într-o călătorie epică, pedalând 9.320 de mile (15.000 de kilometri) de-a lungul a șapte țări de pe trei continente și prin pustietatea sublimă a stepei Asiei Centrale.

De-a lungul aventurii lor, cei doi temerari au urmat una dintre cele mai înalte șosele din lume, au admirat văi create de ghețari, vârfuri montane și fiorduri de o frumusețe care îți taie respirația și au străbătut platouri din relieful vulcanic ce părea de pe Marte.

Olandezul Tristan Bogaard și spaniola Belen Castello sunt amândoi fotografi talentați, așa că le-a fost ușor să-și relateze uimitoarea aventură într-o carte de fotografii, intitulată "Bike Life".

Volumul cuprinde și descrieri fascinante ale momentelor bune și mai dificile din timpul odiseei lor, povești despre întâmplările trăite, despre oamenii pe care i-au cunoscut și despre locurile prin care au trecut.

"În această carte vom explora ce înseamnă să călătorești pe bicicletă. Părțile bune și sfaturile, efectul de vindecare pe care îl poate avea asupra ta și înțelegerea mentală asupra lumii în care trăim. Pe bicicletă capeți o altă abordare asupra a ceea ce contează cu adevărat în viață", se arată în prologul cărții lor.

Daily Mail a publicat câteva dintre fotografiile splendide pe care cei doi temerari le-au făcut de-a lungul celor trei ani în care au pedalat prin lume.

1 din 21

Șoseaua de pe coasta norvegiană a Atlanticului, în apropiere de Trondheim.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod