Ocolul Pământului cu o dubă: 35 de imagini care arată că un vis frumos este posibil

Călătoria în jurul lumii este o experiență memorabilă. Dar un periplu făcut cu o dubă transformată în casă pe roți e o aventură nemaipomenită.

Să umbli prin lume te ajută enorm să te dezvolți - cunoști o mulțime de culturi, oameni, locuri superbe, totul este nou și înveți o sumedenie de lucruri. Iar o călătorie în jurul lumii cu o rulotă este fabuloasă, consideră Akvile P., o tânără care lucrează pentru site-ul Bored Panda. Ea a avut curajul de a renunța la confortul și la siguranța casei sale pentru a porni într-o asemenea aventură de vis. "Acasă, cu toate dotările, precum un duș fierbinte și mâncarea gătită, este zona noastră sigură și când te aventurezi, te afli la mii de kilometri distanță de acea siguranță", a scris Akvile, explicând cum să faci ca să te bucuri de tot ce este mai bun din cele două lumi - casa și locurile în care te aventurezi.

Viața în dubă le rezolvă pe toate, consideră tânăra.

Poți să-ți iei casa cu tine în timp ce călătorești, iar mașina ta e mereu aceeași. Ești ca acasă, dar schimbi când vrei peisajul. "Cei mai mulți călători folosesc o dubă veche sau un autobuz, transformând zona de încărcare într-o căsuță cu tot ce au nevoie - un pat confortabil, chicinetă și unii au chiar și duș. Dacă ai un asemenea van, elimini orice pericol să ți se facă dor de casă și îți permiți să călătorești fără griji. Și nimic nu-i mai bine decât să savurezi frumusețea vastă a munților, plajelor, pădurilor și deșerturilor din ușa din spate", a explicat ea.


Imaginile superbe pe care tânăra le-a făcut de-a lungul călătoriei cu partenerul său prin Australia, Noua Zeelandă, Germania, Franța, Norvegia, Anglia, Mexic, SUA și Canada, cu o dubă foarte cochetă, sunt o pledoarie pentru un vis minunat care se poate transforma în realitate.

 

Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod