Cortul transparent, „casa“ celor care vor să simtă natura: 13 imagini care te fac visezi la o aventură în sălbăticie

Tot mai mulți iubitori de natură preferă corturile transparente care îi ajută să se bucure din plin de peisajele superbe.
Să pleci cu cortul înseamnă să te renunți la televizor, jocuri video, filme și stresul de care erai încojurat acasă pentru a-ți umple bateria în mijlocul naturii. Și spre deosebire de corturile clasice, modelele trasparente, care devin tot mai populare, oferă o experiență ieșită din comun, notează Bored Panda.

Dacă îți place să te aventurezi pe cont propriu sau în cuplu în sălbăticie, aceste modele sunt alegerea perfectă pentru că te fac să te simți îmbrățișat de natură: oriunde ai privi, vezi în jur peisajele superbe care te-au făcut să campezi în acel loc, dar ai avantajul că le poți admira la orice oră, dimineața, ziua sau seara, fără să ieși din cort.

Fotografiile splendide pe care adepții corturilor transparente le postează pe Instagram atrag tot mai mulți tineri spre aceste modele.
Întinși comod după o drumeție lungă, o cățărare epuizantă sau o partidă de înot, tinerii surprind în imaginile lor împrejurimile pitorești de care se bucură fără să iasă din cort.

Un alt mare avantaj al corturilor transparente este că poți admira peisajele fără să ai de-a face cu țânțarii nesuferiți, păianjenii și viespile, dar și atunci când plouă - ești la adăpost fără să te simți ca într-o pungă.

Viața la cort nu-i ușoară și implică multe eforturi și deprinderi cu care mulți nu sunt obișnuiți, dar în mod cert are farmecul ei și oferă amintiri de neuitat.
Aceste imagini care demonstrează că un cort transparent transformă complet o expediție în sălbăticie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod