10 hoteluri din care nu vrei să mai pleci: Te simți ca în Paradis!

O vacanță perfectă într-o destinație de vis trebuie planificată minuțios, iar unul dintre cele mai importante puncte de pe listă îl reprezintă cazarea. Când stai într-un hotel de lux, cu cele mai înalte standarde și cu experiențe ieșite din comun, această grijă se transformă, însă, într-o desfătare de care ai vrea să te bucuri pentru tot restul vieții.

Bright Side propune 10 hoteluri de top, situate în locuri minunate din toată lumea, în care te simți ca în Paradis. E de înțeles dacă nu vrei să mai pleci, pentru că nicăieri în altă parte nu vei mai găsi asemenea condiții, dar cine are posibilitatea merită să stea în fiecare dintre acestea, pentru că toate au ceva special.

1 din 11

Manta Resort, Tanzania

Cu o priveliște ruptă parcă din Rai, complexul Manta te aduce în lumea subacvatică. Te cazezi, practic, sub apă, în camere construite cu pereți transparenți din care poți să admiri toate vietățile marine care mișună literalmente pe lângă tine. Imaginează-ți o caracatiță care își întinde un braț spre tine ca să te salute! - glumesc cei de la Bright Side.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod