Căile încurcate ale iubirii: S-au certat pe un loc în avion, apoi s-au îndrăgostit

Un student s-a îndrăgostit de o tânără care l-a acuzat că stătea pe locul ei în avion. Când a simțit că nu poate trăi fără ea, a căutat-o pe Facebook și de atunci sunt împreună.

O întâmplare banală a făcut ca doi oameni să se întâlnească și să se îndrăgostească, deși aparent n-au început cu dreptul.

În septembrie 2015, Adaya Cohen, în vârstă de 24 de ani, absolventa unei facultăți din Israel, zbura de la Londra la Tel Aviv. La îmbarcare, a crezut în mod greșit că Michael Hoffman (27 de ani), care a crescut în Marea Britanie dar studia în Israel, îi ocupase locul de la fereastră. Ea i-a cerut să-i elibereze locul, el i-a răspuns că e locul pentru care a plătit și așa au ajuns pe punctul de a se certa.



Adaya călătorea cu fratele ei care stătea pe același rând în avion, dar pe partea opusă a culoarului. "El stătea la geam și am crezut că am un loc la fel, dar era un tip care se așezase acolo. I-am spus: <<Scuză-mă, ăsta-i locul meu. Era o fată între noi și când m-am așezat, am continuat să vorbim>>", a povestit ea.

În cele din urmă s-au înțeles și au început să stea de vorbă. O fată care stătea pe locul dintre ei a crezut că ei se cunosc și s-a oferit să se mute pentru a-i lăsa să stea unul lângă celălalt.
"Ea a întrebat-o pe Adaya dacă vrea să se mute lângă mine, dar ea a zis că nu. Discuția a continuat iar zborul era puțin întârziat, dar când eram pe cale să decolăm , fata din mijloc s-a oferit iar să facă schimb de locuri", a povestit Michael.

Tot vorbind, au descoperit că au și niște prieteni comuni. "Am simțit că aveam multe în comun. Era ca și cum ne știam de mai mult timp, nu doar de câteva ore. Discuția s-a lungit. Am vorbit despre prieteni, familie și studii", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod