Blue Ivy, fiica lui Beyonce, dezgustată de imaginile sexy de la concertul părinților săi

Fiica în vârstă de șase ani a cuplului Beyonce și Jay-Z a vrut să intre în pământ de rușine în timpul concertului susținut de părinții săi.
Blue Ivy Carter împreună cu o prietenă au participat la concertul susținut de Beyonce și Jay-Z la Londra. Imaginile în care fetița de 6 ani s-a oripilat la vederea unui clip cu tentă sexuală, care a apărut în timpul show-ului, au făcut înconjurul lumii foarte rapid, scrie publicația DailyMail

Momentul a avut loc la un concert al artiştilor de la Queen Elizabeth Olympic Park din Londra, din cadrul turneului „On the Run II”. 

Imaginile video au fost captate de Sara Emerson, angajată a British Ticketmaster care a fost prezentă la acel spectacol.
Blue Ivy a fost rușinată și dezgustată în timpul concertului susținut de părinții săi atunci când cei doi au apărut în ipostaze sexy într-un clip. Fetiței i-a căzut fața, a afișat dezgust, și-a acoperit ochii cu mâinile și s-a ascuns. Îi venea să între în pământ de rușine, după cum se vede în fotografiile și în video-ul captat. 

 
După ce reacția ei a făcut înconjurul lumii, fanii au început să comenteze vizavi de grimasele ei. „Săraca fetiță, încerca să nu se lase traumatizată”, „Panica ei a fost reală”, ”Arată că mine atunci când mă uit cu mama la un film și apare o scenă de sex, eu încercând să pretind că nu știu ce e sexul” au comentat și au glumit fanii pe Twitter. 

Însă, ca, acesta a fost singurul moment în care fetița nu a fost foarte mândră de părinții săi.
În rest se pare că s-a distrat de minune alături de prietena ei, savurând fiecare moment din concert. 

Blue Ivy a mai avut un moment anul acesta care a devenit viral, la decernarea premiilor Grammy când le-a făcut semn discret părinților că ar fi momentul să se oprească din aplaudat. Reacția fetiței și fotografia care a apărut în presă a fost una foarte amuzantă. 
 
 

22 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod