Ai carte, ai parte de cele mai tari poze: Aceste imagini cu cărți au creat un fenomen pe Instagram

Și cărțile pot avea succes pe rețelele de socializare: o tânără contopește pasiunea pentru lectură și fotografie în imaginile pe care le postează pe Instagram.
Elizabeth Sagan se poate autointitula "Bookstagrammer". Pentru că fotografiile pe care ea le publică pe Instagram  si pe Facebook sau Twitter sunt despre cărți și au un succes nebun, ajungând la 90.000 de admiratori. Acolo unde alții reușesc cu selfie-uri, imagini din călătorii și poze din domeniul gastronomiei sau modei, ea a dat lovitura cu un stil propriu: postează poze cu cărți, dar o face într-o manieră proprie.

Elizabeth și-a transformat biblioteca masivă într-un proiect artistic uimitor.
Totul a început când ea își împărtășea lecturile preferate și poza câte o copertă de carte. Din ce în ce mai implicată în această activitate, ea și-a rafinat fotografiile, iar imaginile au devenit mai complexe și mai creative. Acum, tânăra crează scene superbe folosind cărțile din bibliotecă.

Iată câteva dintre fotografiile sale impresionante, prezentate de Bored Panda!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod