Acolo unde natura e sfântă: 41 de minuni pe care le poți vedea în pădurile din Finlanda

Când prețuiești natura, e imposibil ca ea să nu te răsplătească. Aceste imagini explică pe deplin de ce nordicii apără fiecare metru pătrat de pădure.
Mulți se gândesc la Finlanda ca la o țară rece, dominat de întuneric. Dar un fotograf priceput precum Ossi Saarinen știe că țara lui înseamnă mai mult decât atât și ne arată o latură surprinzătoare și încântătoare pe care străinii nu o cunosc.

Ossi a bătut în lung și-n lat pădurile care acoperă aproape trei sferturi din teritoriul Finlandei, căutând sălașurile animalelor sălbatice, iar imaginile sale sunt impresionante. Fotograful spune că fiecare întâlnire dintre animale și oameni este o experiență de neuitat (mai ales una cu un urs!) și a încercat să surprindă tot ce e mai frumos în locurile prin care a trecut.

Parcă desprinse din povești, animalele prezentate pe Instagram de Ossi Saarinen par foarte misterioase, fascinante și adorabile, observă Bored Panda.
Iată câteva minuni din pădurile unei țări care știe să prețuiască natura!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod