20 de animale care dorm pe unde apucă: Ai vrea să fii în locul lor!

Când ajung la capătul puterilor, unele animale nu-și complică viața - adorm pe unde apucă. Iar felul în care trec în lumea viselor e de tot râsul.
Delfinii dorm cu un ochi deschis, iar puii luor nu dorm în primele 30 de zile după venirea pe lume. Ursuleţii Koala pot dormi 14 ore şi jumătate pe zi, iar un Tatu (mamifer placentar mic din acelaşi supraordin cu furnicarii şi leneşii) doarme chiar şi 20 de ore pe zi.

Cele mai multe animale nu au, însă, nevoie de odihnă, dar dacă tot își permit să lenevească ziua în amiza mare, de ce să nu fure un pui de somn? Unele adorm în cele mai neobișnuite locuri și în cele mai amuzante poziții, de parcă ar face-o special pentru a fi remarcate.

Bright Side a strâns câteva imagini amuzante, în care animalele dorm pe unde apucă, de te și umflă râsul când le vezi. Nu-i așa că le invidiezi puțin pentru nonșalanța cu care dorm când și unde au chef?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod