Cum și de ce să îți detoxifiezi corpul și mintea

iulia-mirica
Pentru unele persoane, este un eveniment astronomic acela în care pe lună este imprimată umbra pământului, iar pentru alții are un simbolism astrologic și o semnificație energetică. De aceea, unii oameni cred că ar trebui să îți detoxifiezi corpul și mintea în acest moment. Iată de ce!

Când ar trebui să îți detoxifiezi corpul și mintea?


Eclipsele de lună simbolizează de obicei introspecția. Acestea scot la iveală trecutul și aduc lucruri noi, atât la nivel personal, cât și colectiv. Poate fi un proces dureros uneori, deoarece schimbarea serioasă este de obicei o provocare pentru cei mai mulți oameni. Totuși, eclipsa de lună vine cu reflecție, vindecare și schimbare, în special în ceea ce privește ruptura dintre masculin și feminin. Toți oamenii au ambele energii în interiorul lor, însă la cei mai mulți acestea nu s-au integrat. În esență, eclipsa de lună reprezintă o reflecție profundă, care ar trebui să ne încurajeze să ne analizăm propria noastră viață. Este un timp al detoxifierii, al curățării.

Câți oameni ar trebui să aibă mai multă grijă de sine? Răspunsul este toți.
Fie că este vorba despre sănătatea fizică, de sănătatea mintală sau chiar de modul în care ne prioritizăm timpul, avem cu toții modalități prin care nu ajungem să ne împlinim idealurile. 

Uneori, este nevoie de o resetare majoră. Chiar dacă nu alegi să faci acest lucru în mod conștient, ciclul tău natural va găsi întotdeauna o modalitate de a-ți oferi ocazia să îți detoxifiezi corpul și mintea. Este important să valorifici această ocazie.

Pe ce ar trebui să te concentrezi dacă vrei să îți detoxifiezi corpul și mintea?


1. Ai grijă la alimentele pe care le mănânci


Mâncarea pe care o consumi este extrem de importantă pentru sănătatea ta pe termen scurt și lung. Din ce în ce mai multe studii arată că afecțiunile, precum cancerul, diabetul, obezitatea, bolile de inimă, alergiile, artrita, depresia și anxietatea, sunt corelate cu o nutriție necorespunzătoare, cu bolile intestinului și cu aditivii chimici periculoși care se regăsesc în alimentele procesate și sunt pulverizați pe fructe și legume.
Fiecare persoană este biologic unică și are nevoi nutriționale și reacții la diverse grupuri alimentare diferite. Prin urmare, analizarea a ceea ce funcționează cel mai bine pentru corpul și mintea ta este responsabilitatea ta personală.

2. Ai grijă la lichidele pe care le bei


La fel ca în cazul alimentelor, lichidele pe care le consumăm pot avea un impact pozitiv sau negativ asupra sănătății noastre. Bea cantități ridicate de apă filtrată de toxine, care are un pH ridicat (alcalin), care este mineralizată și chiar hidrogenată dacă se poate.
Încearcă să eviți alcoolul pentru a-i oferi o pauză ficatului și altor organe care sunt afectate de impactul său. Încearcă să eviți și băuturile carbogazoase dulci. Când vine vorba de cafea, încearcă să limitezi consumul la una singură pe zi.

3. Ai grijă de tine


Multe persoane nu se gândesc de două ori înainte de a lua un pumn de medicamente pentru problemele pe care le au. Cu toate acestea, unele medicamente sunt ineficiente, altele dau dependență, unele sunt promovate intens pe nedrept.
Este important ca fiecare persoană să își asume o responsabilitate mai mare când vine vorba de propria persoană. În plus, o simplă schimbare a dietei și includerea alimentelor bogate în substanțe nutritive și evitarea toxinelor reprezintă în multe cazuri modalitatea perfectă de a vindeca o afecțiune. Sunt necesare și măsuri preventive pentru a evita problemele de sănătate, precum și strategii educaționale și de dezvoltare a minții. Încearcă să faci mai multă mișcare alături de o dietă adecvată. Meditează cel puțin 10 minute în fiecare dimineață și / sau seara. Nu în ultimul rând, încearcă să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care le ai, cum ar fi fumatul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod

5 legume pe care le poți crește în interior, indiferent de vreme

Cum reacționează corpul tău la un atac de anxietate

De ce e bine să-ți faci patul în fiecare zi

6 probleme fizice pe care ți le cauzează stresul

Intoxicație alimentară sau gripă - Care sunt diferențele?

6 semne care arată că suferi de astm sever

5 moduri în care să-ți stimulezi metabolismul imediat după ce te trezești

De ce răcești mai des decât alții

De ce ar trebui să poarte boxeri bărbații

4 pași ca să reduci petele și ridurile provocate de soare

„Explozie“ de cancer în toată lumea: Extinderea bolii este alarmantă

Cancerul capului și gâtului, o afecțiune mai puțin cunoscută, omoară jumătate dintre pacienții diagnosticați în stadii avansate

Magicianul din spital: Doctorul care dansează, prietenul copiilor bolnavi

Dureri ciudate în timpul sarcinii care sunt total normale

Asta înseamnă curaj: O familie cu patru copii și-a vândut casa și străbat țara cu o rulotă

Chinul din spatele cortinei: Lady Gaga are dureri cronice în fiecare zi

Greșeli pe care le faci la cumpărături și care îți distrug dieta

5 alimente care pot creşte riscul de cancer

Laptele de cocos - Ce beneficii are pentru sănătate?

Cum să rămâi energică dacă ești o mamă care lucrează

Mâncarea franțuzească: 7 sfaturi ca să gătești sănătos

Efectele unei sarcini cu tripleți asupra corpului. Imaginile incredibile postate de o mamă din Danemarca

Studiu. Lipsa somnului îți afectează sănătatea mai mult decât crezi

Adio insomnie! Metoda secretă folosită de militarii americani care te ajută să adormi în două minute

Cum să folosești ce ți-a rămas dintr-un pui - Economie în bucătărie

Modalități de ars calorii pentru leneși

7 sfaturi pentru a găti mai sănătos mâncarea thailandeză

Quinoa - Ce beneficii are pentru sănătate

Ce trebuie să mănânci pentru articulații sănătoase

Cum să faci un smoothie sănătos și delicios de fiecare dată