Ce spune brânza preferată despre personalitatea ta

Îți place brânza cheddar? Sau poate că nu te poți despărți de gouda? Iar în secret îți place brânza americană? Mai jos poți regăsi câteva corelații între brânza ta preferată și personalitatea ta, realizate de experții de la Murray’s Cheese din New York. Iată despre ce este vorba!

Ce legătură are brânza preferată cu personalitatea ta?


1. Brânza brie te face un romantic


Dacă îți face plăcere să îți petreci weekend-urile la galerii de artă sau la picnicuri, probabil că brânza ta preferată este brie. Persoanele cărora le place această brânză iubesc arta, florile, cafeaua tare și sunt obsedați de cinematografia franceză. Iar dacă le inviți la cină, vor aduce o sticlă de vin cu poveste.

2. Brânza americană este pentru iubitorii de sporturi


Te uiți la baseball sau fotbal, ai făcut parte dintr-o echipă sportivă în liceu și ai cel puțin un tricou cu un autograf? Persoanele care mănâncă brânză americană preferă confortul și timpul petrecut împreună cu echipa sportivă cu care țin. Și combină brânza americană cu o bere și un burger.

3. Gouda aduce spontaneitate


Celor care le place brânza gouda preferă să fie mereu în mișcare. Aceștia nu fac niciodată planuri în avans, dar ajung întotdeauna să fie ocupați cu diferite evenimente, plecări și persoane.

4. Fanii parmezanului sunt bucători grozavi


Nu rata cina pe care o prepară un fan al parmezanului. Acestuia îi place să își pună în aplicare ideile creative în bucătărie.
Are un instinct natural pentru bucătărie și poate face chiar și din cea mai simplă mâncare cel mai gustos preparat pe care l-ai mâncat. 

5. Fanii mozzarellei au un gust impecabil


Dacă brânza ta preferată este mozzarella, modul tău de viață este și va fi întotdeauna unul sofisticat. Însă îți place și simplitatea. Stilul tău este unul minimalist, dar fără prea multe eforturi. În afara orelor de masă, te simți cel mai confortabil la o expoziție de artă care te întâmpină cu pahare cu șampanie.

6. Cei care mănâncă brânză cheddar sunt echilibrați


Aceste persoane au respect pentru lucrurile clasice, dar sunt mereu atente la ceea ce se află în tendințe. Poate că își fac cumpărăturile la magazine vintage, dar știu care este cel mai nou hit sau ce seriale au cele mai mari note și merită vizionate.
Cu alte cuvinte, aceste persoane preferă să păstreze cele mai bune elemente ale trecutului, însă reușesc să țină pasul și cu lucrurile contemporane.

7. Fanii brânzei elvețiene urăsc schimbarea


Încă folosești un telefon cu tastatură și ai aceeași tunsoare ca în liceu? Dacă da, atunci probabil că îți place brânza elvețiană. Îți plac lucrurile old-school și aproape de casă. Nu suporți să schimbi cartierul și probabil că nu ți-ai instalat Snapchat. 

8. Cei care iubesc feta au un stil de viață sănătos


Știi acel tip de fată căreia îi strălucește în mod natural fața și merge la sală? Ghici ce! Adoră brânza feta. Persoanele care aleg brânza feta sunt concentrate, relaxate și poți discuta ușor cu ele.
Le vei găsi la piață devreme în diminețile de la sfârșitul săptămânii și probabil făcând yoga în orice altă zi a săptămânii.

9. Fanii brânzei Camembert sunt aventuroși


Entuziaștii care mănâncă acest tip de brânză nu se tem de arome sau de lucruri în general. Acești călători au o mulțime de povești din ultima lor excursie și continuă să numere zilele până la următoarea lor aventură de la mii de kilometri distanță. Probabil că au făcut skydiving și au un tatuaj regretabil pe undeva pe corpul lor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod