Fii în formă pentru vară! 4 gustări delicioase și echilibrate


Nu mai e mult până vine vara, așa că trebuie să ne îndreptăm atenția către gustări echilibrate și mai ușor de pregătit! Mai jos găsești câteva propuneri de gustări cu proteine vegetale.
Brânza de soia (tofu) este o sursă extraordinară de proteine vegetale, de aceea poate fi un înlocuitor bun pentru carne, mai ales înainte de zilele călduroase de vară.
Așa că, iată, îți propunem 4 gustări delicioase, bogate în proteine, fără conservanți sau potențiatori de gust, toate folosind cel mai nou produs de la Inedit - Tartinero. O gustare rapidă, echilibrată nutrițional și gustoasă, Tartinero este perfect pentru toți cei care țin la o alimentație ușoară, dar echilibrată și variată.

1. Pastă tartinabilă de tofu cu sos de soia Tartinero și mărar

Ingrediente:
- Pastă de tofu cu sos de soia de la Inedit - Tartinero
- mărar tocat (o legătură)
- sare și piper
- pâine prăjită
- măsline negre

Mod de preparare:
Pune într-un bol conținutul unei cutii cu pastă tartinabilă de tofu cu sos de soia, adaugă o mână de mărar tocat mărunt, sare și piper după gust. Amestecă totul cu o spatulă și servește conținutul la micul dejun sau oricând simți nevoia de o gustare delicioasă cu felii de pâine prăjită și măsline negre.
Mai multe informații despre produse găsești aici.
 

2. Pastă de tofu cu ceapă Tartinero și Guacamole

Ingrediente:
- o cutie de pastă de tofu cu ceapă de la Inedit - Tartinero
- 2 avocado mari 
- 3-4 roșii cherry curățate de semințe
- un cățel de usturoi (opțional)
- zeamă de lămâie 
- sare, piper și coriandru

Mod de preparare:
Toacă mărunt coriandrul. Dacă îți place usturoiul, poți adăuga în sosul Guacamole și un cățel de usturoi zdrobit. 
Bucățile de avocado se zdrobesc cu furculița, se stropesc imediat cu zeamă de lămâie, apoi se adaugă roșiile tăiate cuburi, usturioul și coriandrul. Se asezonează cu sare și piper, după gust.
Dacă vrei să păstrezi sosul pentru mai mult timp, îți recomandăm să nu arunci sâmburii de avocado și să-i lași pe fundul castronului cu Guacamole. Sâmburii au rol antioxidant și ajută la păstrarea culorii.
Poți consuma sosul de guacamole cu nachos și pastă cu ceapă Tartinero. 
 
Mai multe informații despre produse găsești aici

3. Pastă de tofu cu sos de muștar Tartinero și baby spanac

Ingrediente:
- o cutie de pastă de tofu cu sos de muștar de la Inedit - Tartinero
- o mână de frunze proaspete de baby spanac
- o ceapă mică roșie
- o lingură de semințe de chia
- sare și piper

Mod de preparare:
Amestecă într-un castron mare pasta de tofu cu sos de muștar Tartinero cu ceapa roșie tocată mărunt, semințele de chia și condimentează cu sare și piper după gust. Întinde crema obținută pe felii de pâine prăjită și decorează cu frunze proaspete de spanac. Un deliciu!
 
Mai multe informații despre produse găsești aici
 
4. Pastă de năut Hummus Tartinero cu busuioc
Ingrediente:
- o cutie cu pastă de năut Hummus de la Inedit - Tartinero
- 4-5 linguri de busuioc proaspăt
- 3-4 linguri zeamă de lămâie 
- 2 căței de usturoi pisați

Mod de preparare:
Zdrobește usturoiul într-un mojar, apoi adaugă busuiocul și zeama de lămâie. Amestecă bine până când obții o pastă numai bună de combinat cu pasta de năut Hummus de la Tartinero.
Se poate servi cu pâine prăjită pe care o poți decora cu busuioc.
 
Găsești mai multe informații despre pastele tartinabile de la Inedit aici


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;