yoga

5 posturi de yoga pentru șolduri înțepenite, care au stat toată ziua pe scaunul de la birou

Dacă ai stat toată ziua la birou și simți că șoldurile tale au înțepenit pe scaun, încearcă aceste asane perfecte pentru detensionare și întindere!
Soldurile nu au parte de foarte multa actiune pe durata unei zile de lucru. Daca stai pe scaun opt ore sau chiar mai mult, cu siguranta ai nevoie de cateva miscari blande, dar eficiente.

Yoga poate fi un instrument minunat in acest sens. Exista o serie intreaga de posturi de yoga pentru solduri, care diminueaza tensiunea, intind cu delicatete muschii si creeaza mai mult spatiu. Incearca-le dupa-amiaza sau seara, dupa o zi lunga, apoi repeta-le cat de des poti.
Cele mai bune 5 posturi de yoga pentru solduri tensionate sau intepenite

1.
Postura copilului / Child’s Pose


Daca simti ca flexibilitatea ta in zona soldurilor este limitata, incepe cu aceasta pozitie simpla si relaxanta pentru intreg corpul. Stai in genunchi, asaza fesierii pe calcaie, departeaza picioarele cat poti de mult si apleaca-te in fata. Fa miscarea treptat, ghidandu-te cu ajutorul palmelor. Pe inspir, apleaca-te cu pieptul spre sol, iar pe expir relaxeaza-te in postura.

Daca nu poti ajunge cu pieptul lipit de saltea, nu este nicio problema. Foloseste o perna sau o patura pe care sa iti sprijini capul, la nivelul maxim la care poti ajunge.
In tot acest timp, asigura-te ca fesele raman pe calcaie. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod