5 exerciţii pentru un abdomen tonifiat în 4 săptămâni

Dacă faci zilnic acest set de exerciţii pentru abdomen vei constata că după primele două săptămâni se simt foarte puternic primele efecte. Continuă şi vei ajunge la rezultatul dorit!


Consecvenţa te ajută să obţii un abdomen plat şi perfect tonifiat. Cu acest set de cinci exerciţii pe care trebuie să le faci cu regularitate (de preferat zilnic) vei ajunge ca într-o lună să ai un abdomen tonifiat. Chiar dacă la început îţi va fi greu să le faci, deoarece vei simţi intens cum lucrează muşchii abdominali, nu renunţa!

Începe cu câte un set de 10 repetări din fiecare exerciţiu în prima şi a doua săptămână, iar spre final când simţi că poţi încearcă să mai adaugi un set de 10 repetări din fiecare exerciţiu.
Efectele pe care le obţii după acest antrenament eficient pentru abdomen se simt deja după prima săptămâna dacă eşti consecventă.

Astfel că, făcând cu regularitate aceste cinci exerciţii pentru abdomen vei ajunge într-o lună să simţi muşchii abdominali cum lucrează şi se întăresc. Bineînţeles că nu ai cum să faci direct pătrăţele, dar dacă vei continua antrenamentul şi treci la alte combinaţii mai grele se poate ajunge şi la acest rezultat.

Iată cele cinci exerciţii pentru un abdomen tonifiat pe care este recomandat să le faci în fiecare zi pentru a lucra intens musculatura abdominală:
1 din 6

Exercițiul nr. 1

Este un exerciţiu mai dificil pe care chiar dacă nu îl vei putea face perfect din prima este foarte important să continui antrenamentul pentru abdomen, deoarece muşchii se întăresc şi îţi va fi tot mai uşor.

1. Din poziţia culcat pe spate, cu mâinile deasupra capului se aduc deodată mâinile şi picioarele, astfel încât să formerzi cu corpul un "V".
2. Menţine abdomenul foarte încordat pentru a reuşi să te ridici şi să faci corect exerciţiul. Mâinile şi picioarele se ţin perfect drepte şi încordate. Greutatea exerciţiului depinde de unghiul în care ridici picioarele. Cu cât sunt mai sus şi le atingi cu mâinile cu atât va fi mai uşor. Pentru avansaţi, picioarele se ţin mereu ridicate de la sol şi se aduc doar la 45 de grade ridicând trunchiul şi menţinând echilibrul.
3. Dacă ai probleme cu spatele şi simţi durere în zona lombară este de preferat să excluzi acest exerciţiu din antrenamentul tău sau să vorbeşti cu un kinetoterapeut care te poate îndruma către cele mai bune exerciţii care nu-ţi agravează problemele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod