12 exerciții care topesc grăsimile și tonifiază toți mușchii

Ai nevoie de o bandă elastică și de multă voință. Aceste exerciții topesc grăsimile și te ajută să tonifiezi toată musculatura. Oricine le poate face pentru că nu sunt dificile.
Exercițiile cu banda elastică pentru fitness pot să fie practicate oriunde, indiferent că ești în parc sau în concediu la mare. Sunt exerciții ușoare, potrivite și pentru începători, iar rezultatele pot să fie foarte bune dacă le practici cu regularitate. 

Dacă ți-ai propus să faci mai multă mișcare, dar nu știi cu ce exerciții să începi, atunci acest plan te poate ajuta să te apuci de treabă. Ca să nu începi direct cu ganterele, banda elastică de fitness este mai potrivită. 

Poți să alegi câteva dintre aceste exerciții pe care să le incluzi în rutina de dimineață și să le faci cu regularitate, însă ar fi mult mai bine să încerci să le execuți pe toate când ai ocazia.
Rezultatele vor fi mult mai vizibile și vei simți pe pielea ta beneficiile aduse. 

Începi să-ți simți corpul tot mai rigid, ai constant dureri în zona lombară și începi să gâfâi după câteva scări urcate? Ar trebui să fie suficient ca să conștientizăm că aceste sunt semnalele de alarmă pe care ți le transmite corpul tău. Nu uiți să-l hrănești (ar fi de preferat cu alimente sănătoase), dar uiți să-l miști și să-i lucrezi fiecare mușchi. De ce? Poate din comoditate sau poate din lipsă de timp.
Ești conștientă că trebuie să te miști mai mult și să faci exerciții, însă este foarte important să nu mai amâni momentul. Începe cu aceste exerciții simple, dar încearcă să le faci cât mai des posibil. Acest lucru te va ajuta să transformi exercițiile într-un obicei de care nu te mai poți lipsi. 

Nu este necesar să faci antrenamente grele la sală, dacă rezistența nu-ți permite, ci să-ți asculți corpul și să găsești cea mai bună formă de mișcare pentru el. 

Începe cu exercițiile din galeria de mai sus, care sunt bune pentru că topesc grăsimile, și alege-le pentru început pe cele pe care le simți potrivite pentru tine!

Foto: brightside.me
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod