popcorn

Popcornul chiar îngrașă? Răspunsul la această întrebare chiar te va surprinde

Pe lângă chips-uri, popcornul este gustarea preferată atunci când urmărești un serial sau un film, însă, spre deosebire de prima variantă, floricelele sunt mult mai sănătoase, sunt ușor de preparat acasă, oferă rapid senzația de sațietate și sunt și foarte gustoase. Tocmai de aceea, mare ne-a fost tristețea atunci când am auzit de pretutindeni că „popcornul îngrașă”.
Este însă adevărat sau nu? Dezlegăm misterul în rândurile de mai jos! Află dacă popcornul îngrașă sau nu și descoperă și care sunt beneficiile acestei gustări adorate pretutindeni!

Popcornul îngrașă? Iată ce spune silueta ta!


Bogate în fibre și slabe în calorii, floricelele de porumb sunt o opțiune sănătoasă, atunci când vrei să ronțăi ceva, între mese. Și nu îți face griji în ceea ce privește kilogramele! Popcornul este recomandat de nutriționiști chiar dacă te afli la dietă! Nu am fi putut să fim mai fericite aflând că răspunsul la întrebarea „popcornul îngrașă” este de fapt unul negativ.


Atenție, însă! Vorbim despre popcornul clasic, fără unt, cașcaval, caramel, șuncă sau ciocolată, deoarece acestea sunt foarte bogate în calorii și nu te ajută deloc dacă încerci să slăbești sau să îți menții greutatea. Așadar, iată sfatul nostru: nu cumpăra floricele de porumb cu diferite arome, din comerț, ci prepară gustarea singură, acasă.

În cazul în care recurgi la varianta din magazin, tentată fiind de promisiunea unui film de acțiune întovărășit de niște floricele de porumb savuroase, poți primi la schimb peste 1400 de calorii și circa 5 grame de sare, conținutul estimativ al unei porții mari de popcorn de la cinema.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod