Dieta inimii frânte: Cât a slăbit o tânără după o despărțire dureroasă

Un eșec sentimental poate fi un început pentru ceva mai bun. O tânără de 29 de ani a devenit de nerecunoscut, slăbind 31 de kilograme după despărțirea de iubitul ei.

Amy Smith a avut probleme cu greutatea încă din copilărie. După divorțul părinților, produs la o vârstă fragedă, tânăra londoneză s-a refugiat în mâncare, iar kilogramele au început să se adune până când lupta cu ele părea imposibilă. Mâncarea a devenit o povară pentru ea și câțiva ani mai târziu, când a trecut la rândul său printr-o despărțire, ajungând la aproape 115 kilograme. Dar eșecul sentimental a avut partea lui bună: a trezit-o pe Amy și a făcut-o să lupte cu îndârjire pentru a slăbi. Acum rudele și prietenii abia o mai recunosc - a devenit alt om și toți sunt mândri de ea.

Amy avea 11 ani când părinții ei au divorțat, iar ea s-a refugiat într-un consum alimentar nestăpânit.

"Eram copii și ni se spunea că primim desert doar dacă mâncăm tot din farfurie, cred că atunci am început s-o iau pe drumul ăsta. M-am îndreptat spre mâncare fără să vreau după ce părinții s-au despărțit și m-am îngrășat și mai mult când am ajuns la pubertate", a povestit tânăra.

Când a intrat la facultate, porțiile sale de mâncare s-au mărit. A început să gătească singură și nu făcea deloc mișcare, așa că efectul nu-i greu de bănuit. "Eram profund nefericită, dar ascundeam asta și eram mereu fata veselă. Prietenii mei îmi spun și acum că ei nu-mi observau greutatea, se obișnuiseră cu mine așa cum eram.
Mâncam porții masive, mai ales la facultate, unde consumam meniurile și multe dulciuri. Și nici nu făceam mișcare. Am luat tot mai mult în greutate pe măsură ce trecea timpul și am ajuns la 115 kilograme când aveam 21 de ani. Fiind relativ înaltă pentru o femeie, încă îmi stătea cât de cât bine așa, dar în adâncul sufletului știam că trebuia să fac ceva"
, a povestit Amy.

În 2011, chiar înainte de examenele finale, tânăra s-a despărțit de iubitul ei, pe care îl cunoscuse în timpul unui an de studii petrecut în Germania. A fost o lovitură grea, dar asta a ajutat-o să înțeleagă că trebuia să facă ceva pentru a-și schimba stilul de viață, scrie Daily Mail.
"Inima frântă chiar înainte de examenele de absolvire, în 2011, m-a făcut să mă gândesc cum să trec peste asta. Eram împreună de mai puțin de un an, fusese o relație romantică. La început eram foarte tristă, dar am decis că era timpul să mă concentrez pe mine însămi. Intram în examenele finale, știam că absolvirea bătea la ușă, așa că era timpul să bag glonțul pe țeavă și să încep să mănânc sănătos", a explicat ea.

În primul an, Amy a încercat dieta WeightWatchers și a slăbit 22,2 kilograme. După un an de meniuri concepute pentru această dietă, ea a decis să treacă la dietele Slimming World și să vadă cât dă jos.
"Slăbisem cu Weight Watchers, dar nu mi-a plăcut că depindeai de produsele lor", a spus tânăra. "Aveam prietene care au încercat Slimming World și a dat rezultate, așa că am încercat și eu. Îmi amintesc că în prima săptămână am urmat planul și m-am mirat că nu-mi era deloc foame și puteam să mănânc pe săturate", a povestit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod