Castiga o invitatie dubla la concertul "The Great Revival" (Marea Renastere), la Sala Palatului!

» Vezi castigatorii

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii, revine în forță la Bucureşti, în noua sa formulă, cu concertul special "The Great Revival" (Marea Renaștere) pe 17 noiembrie, la Sala Palatului. Spectacolul, închinat memoriei membrilor Corului care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, va prezenta un repertoriu 100% rusesc.


Faimos pentru melodii precum Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka sau Katyusha, Ansamblul Alexandrov - Marele Cor al Armatei Roşii are aproape 90 ani de existenţă, timp în care și-a câștigat o notorietate fără egal pe plan internaţional. Muzica lor reprezintă chintesența sufletului rusesc. Acoperă un repertoriu fenomenal de bogat, la un nivel neimaiântâlnit de fineţe a interpretării.


Spectacolul "The Great Revival" strălucește prin dansurile autentice și garderoba somptuoasă, impresionantă: zeci de costume lucrate cu migală și talent. Pe scenă vor fi 120 de artiști, iar repertoriul, 100% rusesc, va include bijuterii muzicale precum Ochi Cernye sau Kalinka.
 
Participa la concurs in perioada 06 - 20 octombrie  2017 si poti castiga o invitatie dubla la concertul "The Great Revival" (Marea Renaștere), la Sala Palatului!

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cand are loc spectacolul "The Great Revival" (Marea Renastere) la Sala Palatului?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;