Si tu poti fi Specialistul Eva

In aceasta toamna provocarea vine de la eva.ro.
Testeaza-ti abilitatile de specialist si participa la concurs.
Mai multe raspunsuri, mai multe sanse de castig!
Regulament Oficial

Concurs "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!"
28 octombrie - 20 noiembrie 2009


SECTIUNEA 1

Perioada concursului: Concursul cu numele : "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 20 noiembrie 2009.

Participantii in promotie

Pot participa la promotie persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor SC Imedia Plus Group SA si Turabo, Keiko Slim Spa, Niran Co Products Srl, Spa Moments, Optiblu, E-dora, Farmec, Wella, Tefal, Debenhams, Migato, Escape Star Denim si Shine Model Management si a rudelor de gradul intai ale acestora.
Organizatorii promotiei sunt: SC Imedia Plus Group SA si Turabo, Keiko Slim Spa, Niran Co Products Srl, Spa Moments, Optiblu, E-dora, Farmec, Wella, Tefal, Debenhams, Migato, Escape Star Denim si Shine Model Management.

SECTIUNEA 2

Mecanismul concursului

1. Concursul "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 20 noiembrie 2009, iar premiile se vor acorda prin tragere la sorti, in data de 20 noiembrie 2009.

2. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro.

3. Utilizatorii care isi fac prima data cont pe site-ul www.eva.ro, au obligatia sa furnizeze cel putin o adresa de e-mail valida, un numar de telefon si numele complet, pentru a putea fi contactati.

4. Trebuie sa raspunda zilnic intrebarilor adresate in cadrul sectiunii sfaturi.eva.ro. In fiecare zi unul dintre specialistii eva.ro va adresa o intrebare din domeniul in care activeaza.

5. In fiecare zi in newsletterul eva.ro va fi inclusa o noua intrebare.

6. Pe data de 16 noiembrie 2009 se vor extrage 40 de raspunsuri castigatoare din toate raspunsurile inscrise in concurs pana la aceasta data. Persoanele care au postat raspunsurile vor avea ocazia sa participe la evenimentul "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!", din 27 noiembrie 2009, organizat in Turabo Restaurant. Persoanele care isi regasesc numele in lista cu castigatori, sunt rugate sa trimita e-mail pe adresa concurs [at] eva.ro cu numele complet, adresa, copie dupa cartea de identitate si un numar de telefon valabil, pentru a putea fi contactate. Pentru a participa la eveniment castigatoarele trebuie sa aiba obligatoriu 18 ani impliniti. Pentru castigatorii din provincie, nu se asigura transport.

7. In cadrul evenimentului se va desemna si marea castigatoare a concursului "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!", din cele 40 de castigatoare prezente la eveniment (pentru a participa la eveniment castigatoarele trebuie sa aibe obligatoriu 18 ani impliniti). Aceasta va avea posibilitatea de a fi timp de o luna, specialist pe sfaturi.eva.ro, pe domeniul ales. In acelasi timp va primi un voucher in valoare de 1800 lei, oferit de Keiko Slim Spa si un premiu surpriza, oferit de eva.ro. Toate cele 40 de castigatoare prezente la eveniment vor participa la tombola cu premii surpriza.

8. La finalul concursului (20 noiembrie 2009) se vor extrage alte 200 de raspunsuri castigatoare. Participantele la concurs ale caror raspunsuri au fost alese, vor primi cate un premiu surpriza din partea Eva.ro.

9. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa si o copie dupa actul de identitate, la adresa concurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat.

10. Premiile se trimit prin curier castigatorului la adresa confirmata prin e-mail.

11. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei de castigatori pe site, nu iti revendici premiul, acesta nu se va mai acorda.

Premiile oferite in cadrul campaniei "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!" sunt:

Marele premiu:

1 voucher in valoare de 1800 ron, oferit de Keiko Slim Spa, plus un premiu surpriza oferit de eva.ro

Sponsori tombola eveniment si premii concurs www.eva.ro:

Premii in valoare de 3000 euro oferite de Niran Co Products Srl;

Premii in valoare de 1500 euro, oferite de Keiko Slim Spa;

Premii in valoare de 1500 euro, oferite de Optiblu;

Premii in valoare de 1500 euro, oferite de Spa Moments

Premii in valoare de 500 euro, oferite de Wella;

Premii in valoare de 500 euro, oferite de Tefal;

Premii in valoare de 500 euro, oferite de E-dora;

Premii in valoare de 500 euro, oferite de Farmec.

Valoarea totala a premiilor este de 40.850 Ron ( TVA inclus)

Nu se ofera contravaloarea premiilor in bani.

SECTIUNEA 3

Modul de participare

In ziua de 20 noiembrie 2009, are loc extragerea castigatorilor finali, prin tragere la sorti cu ajutorul calculatorului. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Acestia vor trebui sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa si o copie dupa actul de identitate, la adresa concurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat.
Daca in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei de castigatori pe site, castigatorii nu isi revendica premiul, acesta nu se va mai acorda. Premiile vor fi trimise prin curier in maxim 10 zile, la adresa exacta din mailul primit pe adresa concurs@eva.ro. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de SC Imedia Plus Group SA.
Organizatorii promotiei: SC Imedia Plus Group SA, Keiko Slim Spa, Niran Co Products Srl, Spa Moments, Optiblu, E-dora, Farmec, Wella, Tefal, nu isi asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau deteriorari datorate transportului.
SC Imedia Plus Group SA va livra doar premiile revendicate in cele 10 zile de la afisarea pe site a castigatorilor. Dupa aceasta data, niciun mail primit pe adresa concurs@eva.ro referitor la acest concurs, nu va mai fi luat in considerare. Premiile nerevednicate de catre castigatori (sau negasiti la adresa) vor fi anulate.

SECTIUNEA 4

Taxe si validarea castigurilor

Premiile oferite in promotie vor fi suportate si platite de catre organizatorii promotiei: Organizatorii promotiei sunt: SC Imedia Plus Group SA si Turabo, Keiko Slim Spa, Niran Co Products Srl, Spa Moments, Optiblu, E-dora, Farmec, Wella, Tefal, Debenhams, Migato, Escape Star Denim si Shine Model Management.

Modalitatea de inmanare a premiilor

SC Imedia Plus Group SA va organiza extragerea prin tragere la sorti si va anunta castigatorii pe site-ul www.eva.ro. In cadrul evenimentului din 27 noiembrie 2009, organizat in TURABO Restaurant, se va desemna marea castigatoare a concursului "Si tu poti fi specialistul Eva.ro!", din cele 40 de castigatoare prezente la eveniment. Aceasta va avea posibilitatea de a fi timp de o luna, specialist pe sfaturi.eva.ro, pe domeniul ales. Toate cele 40 de castigatoare prezente la eveniment vor intra in posesia premiilor in seara evenimentului.

SECTIUNEA 5

Incetarea/ intreruperea concursului

Concursul poate inceta inainte de implinirea perioadei mentionate la sectiunea 1, de mai sus, in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.
Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei precizate la sectiunea 1 ori poate fi suspendata in baza deciziei organizitorului cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.

SECTIUNEA 6

Dispozitii finale

Participarea la acest concurs presupune automat acordul participantilor, ca datele personale furnizate sa devina proprietatea organizatorului. Aceste date pot fi utilizate pentru actiuni publicitare viitoare, fara alte obligatii sau plati. Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Acordarea premiilor reprezinta principala obligatie a organizatorilor. Validarea si modul in care acest lucru se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorilor. Odata cu primirea premiului, participantul castigator declara in mod liber si neechivoc ca nu are nici un fel de pretentii, de nici o natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizatori. Regulamentul va fi afisat pe site-ul www.eva.ro pe intreaga perioada a concursului.

Prezentul regulament a fost autentificat de un notar public.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Imedia Plus Group SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inscrierii in promotie.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai doar catre SC Imedia Plus Group SA. La cerere se poate trimite lista cu castigatorii si catre restul participantilor la promotie, respectiv: Turabo, Keiko Slim Spa, Niran Co Products Srl, Spa Moments, Optiblu, E-dora, Farmec, Wella, Tefal, Debenhams, Migato, Escape Star Denim si Shine Model Management pentru legalizarea extragerii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Imedia Plus Group SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.