Castiga un set ageLOC Galvanic Body Trio oferit de Nu Skin!

» Vezi castigatorii

Câştigă un set ageLOC Galvanic Body Trio oferit de Nu Skin!

Adresându-se atât SURSELOR cât şi SEMNELOR îmbătrânirii din interior spre exterior, noi credem că ştiinţa ageLOC® de la Nu Skin® oferă o soluţie completă în această industrie, care se adresează îmbătrânirii. 

ageLOC® Body Trio vă oferă o piele întinerită, mai suplă, mai catifelată și mai fermă prin refacerea unui aspect conturat şi prin ţintirea aspectului celulitei şi oferind fineţe pielii. 

 

ageLOC Galvanic Body Trio  întinerește pielea și o face mai netedă după numai 10 minute.

Iată ce conține acest pachet:

  

1. ageLOC Galvanic Spa: un aparat mic pe care îl poți ține în mână. În momentul în care este aplicat pe piele, acesta eliberează curent Galvanic de joasă intensitate. Are 4 capuri interschimbabile care pot fi folosite pe diferite zone ale corpului. Printr-un masaj delicat, curentul electric ajută atât la înfrumusețarea și întinerirea pielii, cât și la îmbunătățirea circulației și concentrarea energiei celulare.  

  

2. ageLOC® Body Shaping Gel: acest gel menține elasticitatea pielii și reduce aspectul îmbătrânit. În plus, uniformizează aspectul zonelor cu gropițe, minimizează și netezește aspectul celulitei și îmbunătățește fermitatea pielii.  

  

3. ageLOC® Dermatic Effects: oferă o textură radiantă pielii, îmbunătățește aspectul acesteia, reduce aspectul semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii, iar tehnologia optică de ultimă oră difuzează lumina instantaneu pentru a oferi pielii un aspect îmbunătățit.   

 

Participa la concurs in perioada 15-29 mai 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un set ageLOC Galvanic Body Trio oferit de Nu Skin!

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce efecte are ageLOC Galvanic Body Trio asupra pielii?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;