Câstiga lentile de contact cosmetice în culoarea anului 2018, oferite de Lentiamo!

» Vezi castigatorii

Câștigă lentile de contact cosmetice în culoarea anului 2018, oferite de Lentiamo!
 
Cel mai frumos accesoriu pe care îl poți purta în acest an: lentile cosmetice ColourVUE  Big Eyes de la Lentiamo.ro
Fiind unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa, Lentiamo are în stoc o gamă largă de produse care pot fi folosite în scopuri cosmetice sau pentru îmbunătățirea calității vederii. Printre lentilele de contact colorate disponibile în magazinul online se numără și ColourVUE Big Eyes de la producătorul MaxVUE, unul dintre liderii de pe piața lentilelor cosmetice la nivel internațional. În nuanța ultra-violet, aceste lentile sunt un must-have în anul 2018, un accesoriu în tendințe care îi oferă privirii tale un aspect vizual superb. 
De ce lentile de contact ultra-violet? 
În luna Decembrie a fiecărui an, Institutul Pantone setează tendințele în ceea ce privește culoarea anului următor. Considerată drept un simbol al originalității, individualității și spiritualității, culoarea ultra-violet, o nuanță dramatică de mov ce are la bază două culori diametral opuse, respectiv roșu și albastru, stabilește în 2018 trendurile în diverse industrii, precum artă, design interior și modă. Astfel, Lentiamo le recomandă celor care vor să își schimbe aspectul natural al ochilor lentilele de contact în nuanța violet, culoare ce iese foarte ușor in evidență și exprimă originalitate 
www.lentiamo.ro
Câștigă propria ta pereche de lentile de contact cosmetice ColourVUE Big Eyes ultra-violet!
 
Schimbarea ta de look este la un click distanță. Participă la concurs  în perioada 12 – 26 februarie 2018, răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga următoarele produse: 
 
O pereche de lentile cosmetice ColourVUE Big Eyes ultra-violet, pentru priviri în tendințele anului 2018 
O soluție Max OptiFresh, cu suport inclus și multiple întrebuințări, ideală pentru pentru toate tipurile de lentile de contact moi
 
Participa la concurs in perioada 12-26 februarie 2018 si poti castiga lentile de contact cosmetice în culoarea anului 2018, oferite de Lentiamo!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Care este culoarea vedeta a anului 2018?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;