Castiga o invitatie dubla la "Intimissimi on Ice 2017", oferita de Happy Cinema!

» Vezi castigatorii

Patinaj artistic pe muzică de Andrea Bocelli:
vizionare specială la Happy Cinema
 
Cu peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Andrea Bocelli revine pe marile ecrane într-un fabulos show ce combină muzica pop și de operă cu patinajul artistic. Pe 22 decembrie de la 18:30 la Happy Cinema București nu rata un spectacol ce îmbină moda, patinajul și muzica, susținut pe celebra Arena Di Verona din Italia.
Lasă-te fermecat de piese de operă emblematice și de reprezentații de patinaj uluitoare, într-un show audio-vizual extravagant.
Pentru prima dată în istoria spectacolului din Arena di Verona, protagoniștii vor fi medaliați olimpici din toată lumea, precum Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, “Țarul” Evgeni Plushenko, Meagan Duhamel/Eric Radford și Meryl Davis/Charlie White.
 
Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty se axează pe femeile celebre din mitologia greacă, a căror povești de iubire și tragedie colorează și viețile contemporane. Prin poveștile lor, spectacolul celebrează feminitatea, prin reprezentațiile celor mai talentate nume de muzicieni și patinatori.  Mitologie clasică în cheie modernistă cu Venus, Elena din Troia, Circe și Medusa, într-un spectacol de neratat.
 
Participa la concurs in perioada 07-19 decembrie 2017 si poti castiga o invitatie dubla la “Intimissimi on Ice 2017” oferita de Happy Cinema!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce arte sunt cuprinse în show-ul Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty ?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;