Castiga o invitatie dubla la filmul KRONOS, oferita de Hollywood Multiplex!

» Vezi castigatorii

SINGULARITY
t.rom. KRONOS: SOLUŢIA EXTREMĂ
Regia: Robert Kouba
Scenariul: Robert Kouba
Cu: John Cusack, Julian Schaffner, Jeannine Wacker, Carmen Argenziano, Eileen Grubba
PREMIERA: 1 DECEMBRIE 2017
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI PROROM

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.
97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți. Dar oare această lume există, cu adevărat? Și vor trăi ei suficient de mult pentru a afla dacă există?

Din 1 decembrie, la Hollywood Multiplex.
 
Participa la concurs in perioada 07-14 decembrie 2017 si poti castiga o invitatie dubla la filmul „KRONOS" oferita de Hollywood Multiplex!

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cine interpreteaza in film rolul lui Elias?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;