Câstiga unul din cele 3 exemplare Asasin American, prima traducere în limba româna, oferite de Editura Preda Publishing!

» Vezi castigatorii

Câștigă unul din cele 3 exemplare Asasin American, prima traducere în limba română!

 

Cele mai multe cărți urmează un model standard. Încep captivant și au un sfârșit previzibil, cu excepția cazului în care citești dicționarul (însă chiar și atunci, poți realiza o narațiune abstractă). Dar există cărți care funcționează puțin ... diferit.

Student și sportiv de elită, Mitch Rapp avea tot ce și-ar fi putut dori. Până într-o seară friguroasă de decembrie, când lumea lui s-a prăbușit odată cu avionul Pan Am 103. În urma atacului terorist, două sute șaptezeci de suflete și-au pierdut viața, printre care și Maureen, logodnica sa. Victimele au lăsat în urmă prieteni și rude, oameni care își vor căuta alinarea în justiție. Nu și Rapp. El nu caută alinare, ci răzbunare.

În spatele privirii de oțel a unuia dintre cei mai mari eroi ai națiunii americane, cititorii vor descoperi un tânăr pregătit și antrenat să devină  Asasin American.

Cartea face parte din colecția iHero a editurii Preda Publishing, dedicată eroului din tine. Este prima carte din seria Mitch Rapp, care are 16 volume.

Trăiește momente de suspans, urmărește misiunile secrete care detonează într-o acțiune explozivă, care îți taie respirația!

 

 Participa la concurs in perioada 09-23 februarie 2018 si poti castiga unul din cele 3 exemplare Asasin American, prima traducere în limba română, oferite de Ed. Preda Publishing!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Din ce colectie face parte cartea Asasin American, lansata de Preda Publishing?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;