Castiga unul dintre cele 3 exemplare "Tradarea castigatorului", oferit de Editura Corint!

» Vezi castigatorii

O casatorie regala e ceea ce viseaza cele mai multe fete. Dar pentru Kestrel înseamna o viata traita într-o colivie pe care ea însasi a creat-o. Pe masura ce nunta se apropie, ea tanjeste sa-i spuna lui Arin adevarul despre logodna ei: ca a acceptat sa se marite cu printul în schimbul libertatii lui Arin. Dar poate Kestrel sa aiba încredere în Arin? Poate sa se încreada în ea însasi? Caci Kestrel se pricepe de minune la arta deceptiei. 

Ea actioneaza ca spion la curte, dar daca va fi prinsa, va fi demascata ca tradatoare a tarii sale. si totusi nu se poate opri din cautarea unei cai de a schimba lumea sa nemiloasa… apropiindu-se, astfel, de descoperirea unui secret îngrozitor. Uluitoarea continuare a bestsellerului Blestemul Castigatorului dezvaluie pretul imens al minciunilor periculoase si al aliantelor necinstite. Adevarul va iesi la lumina si atunci Kestrel si Arin vor afla cat de mult îi vor costa faptele lor. Autor - Marie Rutkoski 


Participa la concurs in perioada 4- 25 octombrie 2017, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 exemplare "Tradarea castigatorului", oferit de Editura Corint!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cine este autorul cartii "Tradarea castigatorului"?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;