Castiga cartea ”Reflectiile unui blog trotter” oferita de autoarea Ioana Lee!

» Vezi castigatorii

Personalitate marcanta în viata culturala, de diplomatie si caritate în Washington D.C.,scriitoarea romana Ioana Lee îti ofera posiblitatea sa îi descoperi stilul literar si trairile personale. 
 
 
Site-ul Eva.ro ofera spre concurs 10 exemplare din cartea Ioanei Lee, ”Reflectiile unui blog trotter” ce poate fi citita si ca ”o ilustrare personala a ceea ce psihologii numesc asimilatorul cultural. Ea abunda de situatii concrete care dau farmec oricarei lecturi, însotite de reflectii, interogatii, ezitari marturisite, confidente soptite parca la ureche si multe îndoieli. Adesea, Ioana Lee ia distanta fata de ea însasi, se descrie ca persoana care traieste în lumi si culturi diferite, vazandu-si stangaciile dar si îndraznelile, totul povestit cu adieri de rasfat narcisistic si detasare strengareasca” - Aurora Liiceanu 

Prima carte scrisa de Ioana Lee este celebrul roman ”Ai Suru – A iubi”, ale carui trei editii au fost epuizate în limba romana. Pentru publicul american, cartea se numeste ”The Cherry Blossom Rarely Smiles”.

A doua carte scrisa de Ioana Lee se numeste ”Cosmarul american” si continua povestea vietii ei. 

"Cartea poate fi citita si ca o ilustrare personala a ceea ce psihologii numesc asimilatorul cultural. Ea abunda de situatii concrete care dau farmec oricarei lecturi. Ele sunt, insa, insotite de reflectii, interogatii, ezitari marturisite, confidente parca soptite la ureche, indoieli. Adesea, Ioana Lee ia distanta fata de ea insasi, se descrie ca personaj care traieste in lumi si culturi diferite, vazandu-si stangaciile, dar si indraznelile, totul povestit cu adieri de rasfat narcisic si detasare strengareasca.“ - Aurora Liiceanu, despre ”Reflectiile unui blog trotter”
 
Participa la concurs in perioada 21 septembrie - 21 octombrie 2017 si poti castiga cartea ”Reflectiile unui blog trotter” oferita de autoarea Ioana Lee.
 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cum se numeste prima carte scrisa de Ioanei Lee?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;