Castiga unul dintre cele 4 pachete de vara essentials by Artistry, oferite de Amway!  

» Vezi castigatorii


Vara asta se poarta…Amway!
Castiga un pachet de vara essentials by Artistry, oferit de Amway si te poti bucura de un ten luminos, hidratat si proaspat! 
Sosite direct din laboratoarele Amway, produsele cosmetice iti ajuta tenul sa faca fata cu brio agresiunilor zilnice.
Castiga un pachet de vara  essentials by Artistry si te poti bucura de un ten luminos, hidratat si proaspat.
  
Pachetul de vara Artistry by Amway contine:
  
Servetele demachiante essentials by Artistry. Șervețele demachiante eficiente, cu acțiune delicată, care îndepărtează chiar și machiajul rezistent în doar câteva secunde. Îndepărtează machiajul  și toate impuritățile care pot bloca porii,  în mod rapid și efficient. Conțin vitamina E – protejează puternic bariera de hidratare a epidermei. Conțin o gamă largă de ingrediente puternice, din surse naturale, printre care mușețel, antioxidanți și extract antimicrobian de ceai verde. Țesătura moale,  însă rezistentă, este plăcută și delicată la atingere, iar ingredientele cu care sunt impregnate mențin pH-ul natural al epidermei.
  
Lotiune multiprotectoare SPF 30 essentials by Artristry. Bucurați-vă de hidratare și protecție eficientă pe toată durata zilei împotriva razelor dăunătoare UV, cu  Loțiunea Multiprotectoare essentials by ARTISTRY™ SPF 30. Combină o hidratare bogată cu protecție eficientă împotriva razelor UV. Spectru de protecție larg SPF 30 UVA/UVB (PA +++) apără pielea de efectele dăunătoare ale razelor UV și ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire cauzate de soare. Conține oxid de zinc și piroglutamat de zinc pentru absorbția excesului de sebum și controlul/reducerea luciului. Formulă pe bază de apă de cocos provenită din surse naturale pentru a hrăni și hidrata.
  
Detalii despre produse pot fi accesate pe www.amway.ro
 
Participa la concurs in perioada 10-24 iulie 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 4 pachete de vara essentials by Artistry, oferite de Amway!


Raspunde la urmatoarea intrebare:
Lotiune multiprotectoare SPF 30 essentials by Artristry contine o formula pe baza de....?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;