Castiga o invitatie dubla la filmul "ZIUA DECISIVA", oferita de Hollywood Multiplex!

» Vezi castigatorii

DARKEST HOUR
t.rom. DARKEST HOUR. ZIUA DECISIVĂ  

Gen: dramă 
Cu: Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup și Ben Mendelsohn
Regia: Joe Wright (Atonement, Hanna, Pride & Prejudice, Anna Karenina)
Scenariul: Anthony McCarten (The Theory of Everything)
Producători:Tim Bevan, Eric Fellner, Anthony McCarten, Lisa Bruce, Douglas Urbanski

DARKEST HOUR. ZIUA DECISIVĂ este o producție Working Title Films, distribuită internațional de Focus Features, iar în România, de Ro Image 2000.

La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (interpretat de Gary Oldman). Acesta duce o luptă pe două fronturi – pe cel intern, trebuie să facă față mașinațiunilor rivalilor săi politici, iar pe plan extern are de luat decizia de a duce negocieri de armistițiu cu Hitler, salvând, astfel, națiunea britanică de costul unui război, sau de a merge înainte cu războiul, deși acesta pare deja pierdut.
Regizat de Joe Wright, filmul este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940, în care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

Din 19 ianuarie, la Hollywood Multiplex.
 

 Participa la concurs in perioada 11-18 ianuarie 2018 si poti castiga o invitatie dubla la filmul “ZIUA DECISIVĂ” oferita de Hollywood Multiplex!


 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce actor interpreteaza rolul lui Winston Churchill?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;