Castiga o invitatie dubla la concert ”Obscura” in Club Quantic!

» Vezi castigatorii

Obscura revin laBucuresti pe 21 februarie in Club Quantic din Bucuresti. In deschidere vorcanta God Dethroned, Fractal Universe si Thulcandra.

 

La minimum 4 biletecumparate, discount 10%

La minimum 8 biletecumparate, discount 15%

Obscura sunt un numecunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 pana in prezent,formatia germana a lansat 5 materiale de studio. Obscura este cunscuta pentru pasajele muzicale complexe, lucru datorat si faptului ca membrii formatiei au studiat teorie muzicala Formatia a atras atentia destul de repede, la doar 4ani de la infiintare plecand in turneul alaturi de Suffocation prin Europa. Auurmat apoi concerte sustinute in Statele Unite si in Asia alaturi de Nile siTriptykon, dar si prezente pe scenele principalelor festivaluri din Europa.

God Dethroned vin dinOlanda, fiind una dintre primele trupe de metal extrem din aceasta tara.Formatia a luat nastere in 1991 si a activat cu mici intreruperi pana inprezent. Au la activ 10 albume in care trateaza teme specifice black si deathmetalului. De-a lungul timpului au avut turnee alaturi de nume importante alescenei black metal precum Marduk, Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.

Thulcandra vin dinGermania si abordeaza un melodic black metal cu influente de death metal pealocuri. Numele formatiei vine de la demo-ul eponim lansat de Darkthrone in1989. Pana in prezent au lansat trei albume si un EP bine primite atat depublic cat si de presa de specialitate. De-a lungul timpului au impartit scenacu formatii precum Triptykon, Taake, Testament, sau Venom. De asemenea auparticipat atat la festivaluri de underground, dedicate stilurilor extreme, darau urcat si pe scena marilor festivaluri precum Maryland Deathfest sau RagnarokFestival.

 

Fractal Universe vin dinFranta si abordeaza un death metal progresiv. Infiintata in 2013, formatia alansat doua albume de studio, cel mai recent, Rhizomes of Insanity fiind scosanul acesta. Temele lirice abordate de Fractal Universe sunt de naturafilosofica de cele mai multe ori.

Primele 100 de biletecosta doar 59 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 69 lei, in presale 79 de leiiar la intrare 100.

Biletele se gasesc informat electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1,Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul,Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orangesau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEADpowered by ROCK FM

Obscurasunt un nume cunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 pana inprezent, formatia germana a lansat 5 materiale de studio. Obscura estecunscuta pentru pasajele muzicale complexe, lucru datorat si faptului ca membriiformatiei au studiat teorie muzicala Formatia a atras atentia destul derepede, la doar 4 ani de la infiintare plecand in turenul alaturi deSuffocation prin Europa. Au urmat apoi concerte sustinute in Statele Unite siin Asia alaturi de Nile si Triptykon, dar si prezente pe scenele principalelorfestivaluri din Europa.

God Dethroned vin din Olanda, fiind una dintreprimele trupe de metal extrem din aceasta tara. Formatia a luat nastere in 1991si a activat cu mici intreruperi pana in prezent. Au la activ 10 albume in caretrateaza teme specifice black si death metalului. De-a lungul timpului auavut turnee alaturi de nume importante ale scenei black metal precum Marduk,Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.

Participala concurs in perioada 13-20 februarie 2020 si poti  castiga o invitatie dubla la concert ”Obscura” oferita de BestMusic!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
In ce an luat nastere formatia?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;